BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door pieter532

  1. pieter532

    Instellen Bastard

    Afgelopen weekend mijn eerste sessie met een Bastard Medium. En wat vind ik het lastig om de temperatuur in te stellen en vast te houden in de kamado. Deze thread is zeker informatief en zal deze tips meenemen in een volgende BBQ-sessie. Nu lees ik in sommige posts ... de schuif in stand 1 of...
  2. pieter532

    Pastasaus

    Slim!! De reden om juist niet het gehakt of vlees apart te bakken was het verlies van de vleessappen. Grande idea!!
  3. pieter532

    Pastasaus

    Ik ben zo slecht in zoeken ... bedankt voor de link.
  4. pieter532

    Pastasaus

    Bedankt voor de antwoorden. En adviseer je directe of indirecte warmte?
  5. pieter532

    Pastasaus

    Hoi, Ik heb recent een Dutch oven aangeschaft en wil een tomatensaus met vlees (of gehakt( voor de pasta klaar maken op een kamado. Ik maak al vele jaren een tomatensaus in de keuken echter niet op een kamado. Om deze reden ben ik op zoek naar een recept die in ieder geval antwoord geeft op de...
  6. pieter532

    Even voorstellen

    Dag allemaal, Enkele jaren geleden een gas BBQ gekocht en wat was dat een teleurstelling. Om deze reden geen BBQ meer aangeraakt. Vorig jaar een Kamado workshop gevolgd want wilde toch eens op houtskool koken. En tijdens de workshop een hele goede ervaring opgedaan. Toch nog een tijdje gewacht...
Terug
Bovenaan Onderaan