Beef en Steak

Recente inhoud door Pete

  1. Pete

    Dinsdag Dilemma: Pizza in kamado

    Ik zou gewoon goedkopere houtskool gebruiken voor pizza'tjes :)
  2. Pete

    Bastard Hitteschilden schoonmaken

    Doe ik ook, werkt goed genoeg voor mij, moet ook niet kraaknet zijn.
  3. Pete

    Grote hoeveelheid PP maken

    24u lijkt me wel héél erg lang voor zo'n stukken? Duurt bij mij gemiddeld ook zo'n 7-9 uur. Je kan gerust een hogere temperatuur hanteren, of PP is ook zo'n gerechtje dat je perfect op voorhand kan maken.
  4. Pete

    Short ribs, een eigenaardig stukje vlees.

    Shortribs liggen hier ook gemiddeld een 7-8u op de Q, dus niet zo gek dat je al klaar was. Maar je kan ze altijd even terug inpakken en in een koelbox of gewoon de oven bewaren voor een paar uur. Persoonlijk let ik niet zozeer op de temperatuur om in te pakken maar op de kleur van de bark en of...
  5. Pete

    Brisket.

    Maar niet bepaald de milieuvriendelijkere optie :D
  6. Pete

    Eerste keer Brisket Zat 19/8/2023

    Hoe lang heb je hem laten rusten? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  7. Pete

    Eerste keer Brisket Zat 19/8/2023

    Harde stukjes vet kan je best wegsnijden, die smelten niet echt lekker weg :)
  8. Pete

    Hoihoi

    Dag bbq liefhebbers. Ik ben Pieter, komende van Willebroek, België. Momenteel in het bezit van een smokefire ex4 en sinds kort een bastard medium cadeau gekregen voor m’n verjaardag, deze moet nog deftig gedoopt worden ;). Ben liefhebber van de classics als ribbetjes, pulled pork, brisket...
Terug
Bovenaan Onderaan