Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Oké vandaar, smaakte inderdaad erg goor. Kaas gelukkig bewaard, wel vacuüm getrokken.
De zalm daarentegen was bijzonder goed! Maar als ik die laat liggen twee dagen wordt het alleen maar beter dus.
Goed dat ik nog wat over heb.
Dank Sander72!
Gisteren 500gr zalm koud gerookt. Ben als de dood voor té zoute gerechten, maar je moet wel pekelen.
Bijzonder lekker op een toastje of gewoon lekker snijden en eten.
Rub
40 gr zeezout (grof)
50 gr basterdsuiker Bruin
1 el vers gemalen zwarte peper
3 el gedroogde Scandinavische zalmkruiden...
Hoi allemaal,
Ik ben Pernel en heb mijzelf een kamado cadeau gedaan. Wil graag ontdekken wat met dit apparaat allemaal kan.
Nu vooral aan het roken (warm en koud). Ook aan het experimenteren met 3-2-1 style ribs.
Heb redelijk wat ervaring met sous-vide en probeer zeker zaken te combineren met...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.