Beef en Steak

Recente inhoud door Peerke

  1. Peerke

    Netto VS Keur

    Vandaag smaaktest Spareribs gedaan, Nettorama VS Keurslager. Zelfde behandeling : zelfgemaakte basisrub en 3-2-1 methode. Conclusie, bij de keurslager betaal je de helft meer per kilo. Maar eerlijk is eerlijk hij was beter dan de Netto. Zelf bestel ik altijd dik bevreesd bij Nice to Meat, daar...
  2. Peerke

    Sjaslik of Sjasliek

    yep lekker roken, extra flavor
  3. Peerke

    Sjaslik of Sjasliek

    Zo das weer even geleden. oftewel het word weer eens tijd dat ik eens iets post. wat een leuke uitdaging leek het om eens op de pellet-Q een sjasli(e)k te maken. eerst een lekkere marinade gemaakt met citroensap, honing, komijn, kruiden rubje, worscestershire, soja wat tomatenpuree en gedroogde...
  4. Peerke

    Spiffs burgers met MOINK Balls

    Ja sorry, je kunt niet alles weten 🤗
  5. Peerke

    Biercan kippie.

    Thx Bramster
  6. Peerke

    Spiffs burgers met MOINK Balls

    9:00 ik mag weer 😊 ik vind het heerlijk om in het weekend mijn family te verwennen. van de week in de groepsapp gevraagd waar men zin in heeft. mijn dochter was als eerste met een driedubbele hamburger. dat leek me wat overdreven, maar hamburgers heb ik nog niet low en slow gemaakt. dus een...
  7. Peerke

    PulledPork XXL

    🤤 water loopt me uit de mond
  8. Peerke

    Biercan kippie.

    dank iedereen, we hebben er hier twee x van genoten 🍗🥗
  9. Peerke

    Biercan kippie.

    Gisteren weer een heerlijke paasdag er van gemaakt. woensdag al begonnen met de kip te pekelen. wel te verstaan drie kippies. om zondag ochtend in de rub te zetten. smiddag’s de Q aan en met een heerlijk groente pakketje was het weer smullen. en wat je over hebt maak je natuurlijk de...
  10. Peerke

    Diamanthaas.

    Tja vergeten foto van de bbq, wel video maar die plaatst niet. tenminste weet niet hoe. maar niet getreurd ga 1e paasdag kippetjes doen, zal aan de foto’s denken. toch bedankt voor de reacties
  11. Peerke

    Diamanthaas.

    Dank 😊
  12. Peerke

    Diamanthaas.

    Vandaag eens tijd voor diamanthaas. heb twee recepten gemixed. heb een rub van noskos gebruikt. gebaseerd op mosterd, tijm, peterselie, knoflook en paprikapoeder. maar low en slow i.p.v. 225°C nu 90/100°C aangehouden. hierdoor twee uur op de Q gelegen voordat hij 55°C aantikte. hij was ook super...
  13. Peerke

    Gewoon omdat het weer mag

    Dank iedereen, helaas even super druk gehad dus laat met reageren.
  14. Peerke

    Gewoon omdat het weer mag

    Yep dat is een pellet bbq, zeer fijn voor low en slow. benieuwd naar jou resultaat
  15. Peerke

    Gewoon omdat het weer mag

    3-2-1 het is weer tijd voor Noskos. ėén van mijn favorieten. Noskos recept basic rub ( zelf maken ) https://www.bbq-nl.com/basis-barbecue-rub/ en sweet smokey bbq saus ( zelf maken ) https://www.bbq-nl.com/noskos-sweet-smokey-bbq-sauce/ ze zitten nu op de helft dus nog even wachten om te...
Terug
Bovenaan Onderaan