Beef en Steak

Recente inhoud door Pascal

  1. Pascal

    Pizza

    Ziet er heerlijk uit. Volgende keer de deegroller in de la laten liggen en het deegroller met de hand stretchen. Dan druk je niet alle lucht eruit. Een leuk filmpje om te kijken:
  2. Pascal

    Nieuwe overkapping, met plaats voor de Q's

    Geweldige plek en ook al ruimte voor de bier koelkast zie ik.
  3. Pascal

    Ook even voorstellen,

    Welkom Rob
  4. Pascal

    Oversmoked

    Hallo Johnny, welkom. Mijn eerste vraag is welke houtskool gebruik je? Je hebt verschillende soorten houtskool met allemaal hun eigen eigenschappen. De een is zacht en de ander is weer erg hard. De een is heel neutraal van smaak en de ander geeft een flinke rooksmaak af. Een goede neutrale...
  5. Pascal

    Zalm en ribeye met asperges

    Ik wel sowieso. Ziet er heerlijk uit
  6. Pascal

    Even voorstellen

    Welkom Berry
  7. Pascal

    Moink balls 1e poging

    Dat zal heerlijk gesmaakt hebben.
  8. Pascal

    Beercan chicken

    Gefeliciteerd met je tokkie
  9. Pascal

    Voorstellen

    Welkom Tress, genoeg kennis te vinden hier.
  10. Pascal

    Even voorstellen + primo vraagje

    Welkom Arne
  11. Pascal

    Beginner op de Kamado

    Welkom Andre
  12. Pascal

    Wga vs briketten

    Ideaal voor de kleine houtskool restjes die je normaal niet zou gebruiken. Althans bij even snel wat grillen.
  13. Pascal

    Beetje Pulled Pork

    Vooral dat hydrateren blijft belangrijk!
  14. Pascal

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    En omdat m'n oude grilleye kapot was, bleef wel heel lang 80 graden 🤐, een nieuwe thermometer
  15. Pascal

    Weekend Delft / Den Haag; Tips voor indo restaurant of toko

    Voor mij doet toko Frederik het ook altijd goed. Maar ik verwacht dat je al lang en breed weer thuis bent. En nog wat bezocht?
Terug
Bovenaan Onderaan