BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Nicks85

  1. N

    Uruguayaanse Ribeye, wat een genot

    Echt een top stukje vlees! Weer genoten! Vier minuten op 230 graden en na minuut kwart slag draaien.
  2. N

    Siciliaanse Tonijnsteak

    Wat een genot was dit!! Tonijn op Siciliaanse wijze. Zelf enkele jaren geleden op Sicilie geweest en een voormalige tonijnfabriek bezocht en natuurlijk geweldige tonijn mogen proeven. Vandaag zelf aan de slag gegaan Tonijn steak met Siciliaanse salsa, om te smullen!
  3. N

    Beer Can Chicken nu met fotos 😊

    40 minuten, hij ook echt maar net in de bastard. Afgelopen keer had ik hem plat op rvs rooster gelegd en toen viel het vlees zo van het bot
  4. N

    Beer Can Chicken nu met fotos 😊

    En klaar.... maar niet tevreden. Redelijk droog en taai. Kerntemp borst op 74 maar nee... niet meer op deze manier...
  5. N

    Beer Can Chicken nu met fotos 😊

    En ja hoor, bio kippetje 900 gram lekker inrubben met zelf gemaakte rub, op een halfvol blikje radler 0.0 en hup de Bastard op. Zonder rooster, anders past hij niet op mijn compact 😉 Ik hou jullie op de hoogte!
  6. N

    Appeltaart met eigen deeg + 2e poging

    Hij was echt heerlijk sappig gelukkig. Krijg nooit complimenten op mijn zoete bakkunsten, nu voor het eerst wel hahaha
  7. N

    Appeltaart met eigen deeg + 2e poging

    Ja lastig te zeggen, denk idd wel echt de temp en het plaatsen op een pizzasteen...
  8. N

    Appeltaart met eigen deeg + 2e poging

    Kon het niet laten om het nogmaals te proberen. Wat doe ik anders: - lagere temp +/- 150gr - bakpapier aan onderzijde - plaatsen op pizzasteen voor extra hitteschild
  9. N

    Appeltaart met eigen deeg + 2e poging

    Klinkt erg logisch inderdaad! Minder boter of zou je een andere oplossing aanbevelen?
Terug
Bovenaan Onderaan