Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Wat een genot was dit!! Tonijn op Siciliaanse wijze. Zelf enkele jaren geleden op Sicilie geweest en een voormalige tonijnfabriek bezocht en natuurlijk geweldige tonijn mogen proeven.
Vandaag zelf aan de slag gegaan Tonijn steak met Siciliaanse salsa, om te smullen!
En ja hoor, bio kippetje 900 gram lekker inrubben met zelf gemaakte rub, op een halfvol blikje radler 0.0 en hup de Bastard op. Zonder rooster, anders past hij niet op mijn compact 😉
Ik hou jullie op de hoogte!
Kon het niet laten om het nogmaals te proberen.
Wat doe ik anders:
- lagere temp +/- 150gr
- bakpapier aan onderzijde
- plaatsen op pizzasteen voor extra hitteschild
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.