Beef en Steak

Recente inhoud door N00bi3

  1. N

    Waar pizza ingrediënten kopen?

    Voor heen haalde ik het bij de lokale turkse supermarkt maar die hebben het uiit de schappen gehaald. Laatste paar keer dit gehaald...
  2. N

    Waar pizza ingrediënten kopen?

    leuke topic dit. Deeg maak ik per keer met 1kg bloem, 600g water, 30g zout en 1-2g vers gisten minimaal 24 uur van te voren. Afhankelijk van buitentemperatuur in de garage of in de koelkast laten rijzen. Deeg is dan heerlijk kneedbaar en elastischt. Gebruik Le 5 stgioni bij italieplein en...
  3. N

    Dry aged cote de boeuf

    done  :D ben benieuwd
  4. N

    Fotowedstrijd mei 2017 "met bot en al"

    Hierbij mijn allereerste inzending :D met dank aan BoyS voor het attenderen het bijhorende draadtje: http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=17344.0
  5. N

    Dry aged cote de boeuf

    toch wat rozemarijn gebruikt naast zout en peper en dan op de Q met een beetje whiskey rookhout bij kerntemp van 50c even searen russian photo host eventjes laten rusten en dan aansnijden. 30 minuten later was dit wat er over was 😊 photo hosting ebay al en al was een erg...
  6. N

    Problemen met rooster Weber GBS 57 cm Master Touch

    hier nog een. net een maand oud en amper 2 keer gebruikt en vandaag bij het schoonmaken, met een plestic afwasborstel en  afwasmiddel btw, een stuk chroom laag er af. Mailtje met foto gestuurd naar barbacueshop waar het vandaan komt afwachten wat voor antwoord er komt. en wat de muggen zifterij...
  7. N

    Weber OKP 57cm vs MT GBS 57cm

    Gisteravond vrouwetje weten te overtuigen en vandaag de knoop doorgahakt en de MT 57cm besteld  :D
  8. N

    Weber OKP 57cm vs MT GBS 57cm

    Bedankt voor de uigebreide uitleg.  :)
  9. N

    Weber OKP 57cm vs MT GBS 57cm

  10. N

    Eerste keer spareribs(kalf)

    naar mijn smaak kalf is minder vet.
  11. N

    Goedenmiddag allen

Terug
Bovenaan Onderaan