BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Muzilowietje

  1. Muzilowietje

    big green egg large verplaatsen

    Als je hem toch eruit moet halen, gelijk even een klein beurtje geven, bijvoorbeeld het vilt vervangen anders moet je dat straks doen als hij weer in het "nieuwe meubeltje staat";)
  2. Muzilowietje

    Mijn voorstel rondje

    Peter, Welkom op het forum, en veel plezier met de Guru, nodig wat vrienden uit en met jou kennis uit horeca komt er vast wat lekkers op tafel en voor je het weet zit je tuin vol met bbq vrienden!:D
  3. Muzilowietje

    Picanha rotisserie style

    Als je eenmaal picanha op het spit gemaakt heb, hoef je hem nooit anders meeršŸ˜‹ , Ik doe zelf de pichanja gesneden om en om op het spit en een het houtskool aan een zijde zodat er aan de andere kant een lekbakje onder kan. De picanja heeftl wel een behoorlijke laagje vet nodig om er lekker...
  4. Muzilowietje

    Hoeveel speling in temp

    Vind dat het houtskool ook niet onderschat moet worden, als je alleen grote harde stukken gebruikt (omdat die zo lang meegaan volgens de verkopers) waardoor er meestal grote gaten ontstaan in je "houtskoolbergje" met als gevolg temperatuurswisseling. Ik probeer hem meestal op 110-120 graden te...
  5. Muzilowietje

    Hallo daar!

    Welkom Elwin.....genoeg ervaring zie ik
  6. Muzilowietje

    Zalm op plankie

    5 spice vind ik ook snel overheersend , ik hou het meestal bij lime pepper van Santa M. De Zalm heeft eigenlijk niet veel nodig . Smaak genoeg.
  7. Muzilowietje

    voorstellen

    Ik kan goed roken ee ! :)
  8. Muzilowietje

    voorstellen

    Thnks, ik moet even wennen aan hoe het allemaal werkt hier......
  9. Muzilowietje

    voorstellen

    Dank je, als ik de kachel goed laat roken zou jij het bijna kunnen zien...........ha
  10. Muzilowietje

    voorstellen

    Haa ja klopt goed gezien;) , Hertog Jan was prima hoor!
  11. Muzilowietje

    voorstellen

    Zeg maar Leo ;)
  12. Muzilowietje

    Beginners gerechten

    Beginnersgerechten.... zou proberen eerst de temperatuur te beheersen dus een gerecht als spareribs 3-2-1 methode op lage temperatuur. en bijvoorbeeld een picanha eerst laag garen en dan op hoog temperatuur afmaken. (reverse sear). Gerechten zijn makkelijk te vinden op YouTube e.d.
  13. Muzilowietje

    Grote en kleinere kamado

    Ik heb een large en een mini max, staan beiden altijd meestal aan maar voor voor "fast 'grillen. gaat mijn voorkeur uit naar de mini max.... ook handig om gewoon mee te nemen naar het strand en vrienden
  14. Muzilowietje

    voorstellen

    Even voorstellen, Mijn naam Leo en kom uit het Zeeuwse land "Eiland Tholen" Ben getrouwd 53 jaar, 2 kinderen en verwend bbq er. Hou van Motor Rijden en Alternative Rock en ben veel te vinden op zowel kleine als grote festivals en concerten. Zo een 2 keer in de week zowel winter als zomer...
Terug
Bovenaan Onderaan