Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dammers houtskool voor alles eigenlijk. Ecobrasa voor DO. Houtskool dus ook in de wga. Low en slow in kamado met houtskool maar minion style ecobrasa in kogel bbq.
Erg mooi gemaakt. Mag ik vragen welk soort hout je hebt gebruikt en wat je hebt gebruikt voor je finish aan materiaal en hoe je dit resultaat hebt bereikt? Ik vind het PRACHTIG!!!!
Heerlijk spruiten! Ondergewaardeerd. Ik heb deze week gestoofde spruiten gemaakt met abrikoos in sinaasappelsap en kaneel....marokkaans. Echt heel prettig ook! Meer groentegerechten zijn welkom :-)
Ja voor de vorm in de rib en ook in de aardappel. Daarnaast 1 in de dome voor de luchtventilator :-) leuk om te analyseren wanneer het vlees van het bot gaat en of dit een temp/tijd relatie heeft die stabiel is.
Zoete aardappel met knoflookboter en citroenzest boterzacht..ribs met een verwachtte bite goed op smaak mede dankzij injectie in het vlezige deel. lekker!
Haha....ik begrijp...ik begrijp....ik reageerde eventjes op de laatste inderdaad maar ik ben natuurlijk heel blij met alle welkomstberichten he...fijn om welkom te zijn...zo en nu maar eens wat foodp0rn gaan posten denk ik :D
Wat een topapparaat he? En een waardige ontmaagding. :D Op naar de volgende Q-sessie...trouwens ik zit hier knap verpenst in de ochtend na twee Croque Monsieurs van de Q. Burp... Wat at jij vanochtend?
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.