BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door mrooding

  1. mrooding

    Hoe pizzabodem te maken van een deegbolletje?

    Wat fijn! Het kan toch zo simpel zijn als je eenmaal de juiste techniek hebt
  2. mrooding

    Big Bastard Burger 5 Kilo (Ribfinger Heaven) (Awesome)

    Wat een meesterlijke burger šŸ˜‚ Met hoeveel man heb je die opgegeten?
  3. mrooding

    Awesome classic burgers

    Ik ben benieuwd. Ik ga het volgende keer gewoon proberen! Bedankt voor de tip!
  4. mrooding

    Awesome classic burgers

    Ik gebruik normaal gezien een beetje water bij het eigeel maar ik zal melk/room eens proberen. Ik strijk altijd pas af vlak voordat ze de oven in gaan. Krijg je geen ongelijke laag als je het vlak na het opbollen aanbrengt? Het deeg rijst immers nog tot minstens 2x z'n volume.
  5. mrooding

    Awesome classic burgers

    Gelukkig was dit maar een euro of 2 ;) Misschien moeten we even testen of je hetzelfde effect op mijn vriendin hebt. Ik heb nog wel een wishlist waar ze minder blij van wordt
  6. mrooding

    Awesome classic burgers

    Aangezien ik toch nog naar de Hanos wilde voor wat vlees maar meteen een kwastje meegenomen. Ik zal de eerstvolgende keer het resultaat hier even posten @SandyMan
  7. mrooding

    Awesome Burger, Lousy Pictures... Quality Time!

    Erg jammer van de camera maar zo te zien heeft dat de pret niet mogen drukken! Het ziet er erg gezellig en smakelijk uit. Volgende keer een onderwatercamera? ;)
  8. mrooding

    Awesome classic burgers

    Bedankt Sander! Ik twijfelde zelf heel erg of het spannend of 'awesome' genoeg was. Door tijdgebrek geen bombastische smaakcombinaties of iets anders unieks gemaakt. Lekker traditioneel maar wel met aandacht, passie en liefde gemaakt ;) Ben erg benieuwd naar jouw verhaal! Kom maar op met die...
  9. mrooding

    Awesome classic burgers

    Ik ga er gewoon 1 kopen en laat weten hoe het ging. Bij de siliconenkwast moet ik altijd erg voorzichtig zijn want die individuele draden zijn best dik en stevig waardoor je best snel je deeg indeukt. Bedankt voor het meedenken! To be continued! :D
  10. mrooding

    Awesome classic burgers

    Eigeel met slagroom kende ik nog niet. Ik ga het eens bekijken. Ik gebruik inderdaad een siliconenkwastje. Bedoel je met bakkwast zo'n houten kwastje?
  11. mrooding

    Hamburger des amis

    Leuk verslag en een mooi resultaat. Knap dat je je toch waagt aan de broodjes. Het is hier ook vaak genoeg misgegaan dus blijf vooral door gaan šŸ‘Š
  12. mrooding

    Marokkaanse Burger

    Ziet er lekker uit Bram! Hoe beviel deze bij de kids? Sowieso een interessante smaakcombinatie om een keer te proberen :-)
  13. mrooding

    Workshop keukenmes maken

    Wat gaaf. Ik ben ook benieuwd waar je dit gedaan hebt. Was mezelf ook al aan het oriƫnteren voor iets soortgelijks een aantal weken terug
  14. mrooding

    Tripple Meat Burgers Mexican Style

    Wat een monster! Een lekker monster! Ik vind het altijd zo jammer dat er geen actie foto toegevoegd wordt :ROFLMAO:
  15. mrooding

    Texmex burgers

    De brisket slaan wij ook over maar de nachos zijn wel erg lekker! Ben het verder met je eens. Het is veruit mijn favoriete boek van hem
Bovenaan Onderaan