BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door MortyDorius

  1. MortyDorius

    1e keer pulled pork en laatste vakantie dag

    Haha bewust zo ingeschonken, ik houd niet zo van het schuim :)
  2. MortyDorius

    Thor’s Hammer ⚡️

    Wauw, wat een stuk vlees. Ziet er allemaal erg lekker uit!
  3. MortyDorius

    1e keer pulled pork en laatste vakantie dag

    Helaas mijn laatste vakantiedag vandaag. Maar hoe een zeer fijne vakantie af te sluiten, met een eerste keer pulled pork. In de vakantie nog wel het een en ander gemaakt, maar niet gepost (ff lekker weg). Deze ervaring wil ik wel graag delen. Na ondertussen de minion methode en rookring met...
  4. MortyDorius

    Buikspek (en saté )

    Ik vind andere ervaringen altijd fijn/leuk/interessant om te horen/lezen. Daarnaast ga ik bij de volgende low 'n slow denk ik ook maar eens de snake proberen. 👍
  5. MortyDorius

    Eerste Pulled Pork

    Ah ja, wind nekt mij ook wel 's denk ik.
  6. MortyDorius

    Eerste Pulled Pork

    Ja precies. Leuk om te lezen. Laatst had ik 'm aangehouden om te kijken hoe lang die aan zou blijven. Zelfde setup. Hij bleef 5,5/6 uur branden, daarna op. Volgens weber zou die op deze manier 15 uur moeten branden. Betwijfel dat wel enigszins:p mooie vlotte sessie voor pulled pork:)
  7. MortyDorius

    Eerste Pulled Pork

    Nice, ziet er goed uit! Ik zie een WMT premium. Die heb ik ook, hoe verliep je temperatuur verloop met de ring. Zo te zien had je 'm er zo'n 4 uur op? Ben benieuwd naar je ervaringen. Ziet er verder super lekker uit!
  8. MortyDorius

    Buikspek (en saté )

    Ik mocht weer eens aan de gang. Vandaag buikspek op het menu. Recept uit het complete bbq boek van Julius Jaspers,zie recept op de foto. Vandaag begon eigenlijk donderdagavond al. 2 kg buikspek in de pekel. En vandaag in de (simpele, maar erg lekkere) kruiden en honing. De bbq klaar gemaakt met...
  9. MortyDorius

    Spareribs 3-2-1

    M'n deksel zit vast, kan hem wel los halen, maar er zit niet een handvat boven op bv. Voor mij is het wel goed om te weten dat er zo'n verschil tussen kan zitten. Zolang het eind resultaat er is, vind ik het prima. Al is het wel mooi als de theorie in praktijk gelijk krijgt:)
  10. MortyDorius

    Spareribs 3-2-1

    Ja, dat heb ik nu ervaren idd. Had hem zo vol mogelijk gegooid, maar haal er denk ik 4 uur mee. Snake of de rookring met plate ga ik een volgende keer proberen.
  11. MortyDorius

    Spareribs 3-2-1

    Gelukkig had ik er een thermometer tussen voor deze check
  12. MortyDorius

    Spareribs 3-2-1

    Had wel een verschil verwacht, maar +-45 was wel veel. Ik zal eens kijken in de deksel of ik die thermometer beter kan afstellen.
  13. MortyDorius

    3-2-1.... 10 kilo spareribs

    Zo, wat een feest! Ziet er goed uit!
Bovenaan Onderaan