Beef en Steak

Recente inhoud door mitchelvankuik

  1. M

    Eerste keer Pulled pork

    Ik wil het vlees wel gaan inpakken tijdens de stall
  2. M

    Eerste keer Pulled pork

    Beste iedereen ik heb een livar procureur aangeschaft bij beef and steak van circa 1kg nou wil ik hier pulled pork van maken Maar hoelang van tevoren moet ik dit product ontdooien en wat zijn de garingstijden bij 100 graden en 121 graden alvast bedankt.
  3. M

    Eerste keer beer can chicken

    Vandaag voor de eerste keer een beer can chicken gemaakt met het recept van noskos, ongeveer 75 minuten op 175 graden laatste 15 min opgestookt naar 200 graden. Kippetje was super sappig Volgende keer proberen om het vel nog iets knapperiger te krijgen.
  4. M

    Spare ribs low en slow

    Dat het vlees van het bot valt maar niet strond gaar en droog en dan 110 graden bedankt voor het snelle antwoord btw.
  5. M

    Spare ribs low en slow

    Goedenmiddag allemaal ik heb dus 3 spare ribs van ong 666 gram p/s nu wil ik deze op de 321 methode gaan maken aleen zat ik zelf meer te denken aan 2 uur roken 1 uur folie en dan 3 kwartier aflakken ik hoor graag jullie advies alvasy bedankt.
  6. M

    Voorstel rondje

    Hallo allemaal mijn naam is mitchel 27 jaar, ik heb sinds kort een bastard large, Hiervoor heb ik altijd ge bbqd op een weber na toch wel een passie te hebben ontdekt werd het tijd om naar het sireuze werk te gaan. En ik heb heel veel zin om veel lekkere dingen te gaan maken.
Terug
Bovenaan Onderaan