Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Beste iedereen ik heb een livar procureur aangeschaft bij beef and steak van circa 1kg nou wil ik hier pulled pork van maken
Maar hoelang van tevoren moet ik dit product ontdooien en wat zijn de garingstijden bij 100 graden en 121 graden alvast bedankt.
Vandaag voor de eerste keer een beer can chicken gemaakt met het recept van noskos, ongeveer 75 minuten op 175 graden laatste 15 min opgestookt naar 200 graden. Kippetje was super sappig
Volgende keer proberen om het vel nog iets knapperiger te krijgen.
Goedenmiddag allemaal ik heb dus 3 spare ribs van ong 666 gram p/s nu wil ik deze op de 321 methode gaan maken aleen zat ik zelf meer te denken aan 2 uur roken 1 uur folie en dan 3 kwartier aflakken ik hoor graag jullie advies alvasy bedankt.
Hallo allemaal mijn naam is mitchel 27 jaar, ik heb sinds kort een bastard large,
Hiervoor heb ik altijd ge bbqd op een weber na toch wel een passie te hebben ontdekt werd het tijd om naar het sireuze werk te gaan. En ik heb heel veel zin om veel lekkere dingen te gaan maken.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.