Beef en Steak

Messy Bob

Hi, ik ben Pat!

Ik ben een verhalenverteller en een doener. Met een passie voor barbecue en Indisch eten ben ik langzaam aan het starten met een carrière switch.

Als online communicatie specialist heb ik mijn tijd wel gehad en wil ik iets doen waar ik vroeger minder de kans voor kreeg. Tot mijn spijt zie ik in mijn deel van het land de goede toko's verdwijnen, omdat er geen opvolging meer is. Daarnaast ben sinds kort bewust van mijn eigen voedselintoleranties. Lekker eten is ineens een uitdaging.

Mijn levens motto is: "Stel je voor wat je kunt doen, als je alles doet dat je kan."

Ik kan best heel goed barbecueën, kan een leuk verhaal "vertellen", ben opgevoed met Indische smaken, kan ik niet alles meer eten en mis ik -samen met andere levensgenieters en lotgenoten- een goede toko met (veilige) afhaalmaaltijden.

Kortom, ik start met mijn "catering": Amerikaanse barbecue techniek gecombineerd met authentieke Indische smaken. Glutenvrij en melkvrij. Denk dan aan Barbecue Rendang en Pulled Babi Guling, lekker met rijst, sambal en acar. Als goed alternatief voor pizza, hamburger en friet. Inmiddels 2 jaar gericht R&D gedaan, ik heb recepten en een werkwijze waar ik trots op ben en ook al wat leuke projecten succesvol gedaan tot 150 gasten.

Ik ben hier om te leren, om meer kennis op te doen van het barbecue vak en om mijn ervaringen als startend ondernemer te delen.

Ik kook op een Flaming Coals - gravity fed barbecue, gebruik daarbij een fireboard en bbq pit bull.
Verjaardag
november 21
Website
https://www.patsbarbecue.nl
Locatie
Nijmegen
Terug
Bovenaan Onderaan