Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Goedenavond bbq collega’s,
Ik ben al ruim vijf jaar in het bezit van een Bastard Medium. De eerste drie jaar heb ik hem veel gebruikt, maar afgelopen voorjaar ontdekte ik dat er regelmatig (witte) schimmel in de BBQ ontstaat.
Daarom heb ik vorig jaar, voor het BBQ-seizoen ergens april...
Goedenavond mede-bbqers!
Voor een verjaardag van mijn schoonpa ben ik gevraagd om spareribs klaar te maken voor 15 mensen. Allemaal ribs fans.
Nu wil ik 10 ribs maken via de 321 methode. Deze ribs wil ik voorbereid maken bij mij thuis aangezien ik alle spullen hier thuis heb staan. En mijn bbq...
Hallo Allemaal,
Mijn naam is Melvin, van jongs af aan al een groot fan van barbecuen. Nadat ik op mezelf ging wonen moest er natuurlijk een barbecue komen.
Eerst oriënteert gestart met een wegwerp bbq maar snel overgestapt naar een grill guru compact. Met deze barbecue heb ik “echte” gerechten...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.