BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door maxduinhoven

  1. M

    Low & Slow Spare-Ribs

    Ik haal ze zelf eigenlijk altijd bij m’n vaste slager, in de supermarkt ben ik ze nog niet rauw en ongemarineerd tegen gekomen. Hanos heeft ze denk ik ook wel ja
  2. M

    Low & Slow Spare-Ribs

    Nee sorry helaas ;) alles is op!
  3. M

    Low & Slow Spare-Ribs

    Bij de eerste sessie van de 3-2-1 (dus de 3) ga ik voor temp, als die goed is begint de 2e ronde in folie, die gaat puur op gevoel, hoe wil ik ze: fall of the bone of bite of the bone. En de laatste ronde ong een uurtje, en dan de laatste 30/20 min de glace/saus er over heen smeren
  4. M

    Low & Slow Spare-Ribs

    Hmm oke! Ja inderdaad fall of the bone met iets bite, that’s what I like :D klopt dat merk ik inderdaad ook, de ene rib is de andere niet.
  5. M

    Low & Slow Spare-Ribs

    Ik wil zelf ook in m’n vakantie de BCC nog maken, lijkt me een leuk probeersel! De pulled pork staat voor volgende week op de planning :) alleen met de BCC moet denk ik het grill rooster er uit, anders past hij niet zittend op het blik in m’n weber.
  6. M

    Low & Slow Spare-Ribs

    Thx voor de tip! Ga ik zeker eens proberen! Hou je dan met de 2-1-1 100-120 graden aan? En inderdaad ik had het over rooster temperatuur. Die in de deksel gebruik ik eigenlijk niet.
  7. M

    Low & Slow Spare-Ribs

    Klopt 130/140 was iets aan de hoge kant, daarom ook in m’n bericht 3-2-1 (ongeveer) het was iets sneller klaar dan gepland. Ik ben er zelf ook nog mee aan het experimenteren. De 130/140 graden was rooster temp, ik gebruik die in de deksel eigenlijk niet. (Heb een igrill erbij). Daarbij heb je...
  8. M

    Low & Slow Spare-Ribs

    Hahaha, mij mag je ook altijd wakker maken voor goede ribs!
  9. M

    Low & Slow Spare-Ribs

    Ik hou zelf heel erg van ribs en maak ze dus ook regelmatig, ik probeer wel altijd weer een nieuwe rub/glace/saus
  10. M

    Low & Slow Spare-Ribs

    Ze waren heerlijk!! nee de snake is maar voor de helft (ongeveer) opgebrand, 6uurtjes, dus moet makkelijk 10/12 uur kunnen met deze snake
  11. M

    Low & Slow Spare-Ribs

    Ribben zijn toch ook redelijk standaard:)
  12. M

    Low & Slow Spare-Ribs

    Hey BBQ fanaten, Gister heb ik weer een heerlijke bbq sessie gehad! Deze keer lekker standaard: ribjes:) 1.5 kg rauwe ongemarineerde ribjes gehaald bij de slager. Voor de eerste keer met een dry-rub, en wel te verstaan van NOSKOS (the spareribs)... Deze was echt verrukkelijk!! de ribjes heb...
  13. M

    Hallo ik ben Max en wil me even voorstellen

    Hallo allemaal, Ik ben Max 25 jaar, en ben sinds dit weekend in het bezit van een Weber master touch premium E-5770. Natuurlijk heb ben ik al wat jaren aan het barbecueën op een simpele weber kettle, maar het werd eens tijd voor het echte werk! Dit weekend heb ik gelijk geprobeerd spare-ribs...
Terug
Bovenaan Onderaan