Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik haal ze zelf eigenlijk altijd bij m’n vaste slager, in de supermarkt ben ik ze nog niet rauw en ongemarineerd tegen gekomen. Hanos heeft ze denk ik ook wel ja
Bij de eerste sessie van de 3-2-1 (dus de 3) ga ik voor temp, als die goed is begint de 2e ronde in folie, die gaat puur op gevoel, hoe wil ik ze: fall of the bone of bite of the bone. En de laatste ronde ong een uurtje, en dan de laatste 30/20 min de glace/saus er over heen smeren
Ik wil zelf ook in m’n vakantie de BCC nog maken, lijkt me een leuk probeersel! De pulled pork staat voor volgende week op de planning :) alleen met de BCC moet denk ik het grill rooster er uit, anders past hij niet zittend op het blik in m’n weber.
Thx voor de tip! Ga ik zeker eens proberen! Hou je dan met de 2-1-1 100-120 graden aan? En inderdaad ik had het over rooster temperatuur. Die in de deksel gebruik ik eigenlijk niet.
Klopt 130/140 was iets aan de hoge kant, daarom ook in m’n bericht 3-2-1 (ongeveer) het was iets sneller klaar dan gepland. Ik ben er zelf ook nog mee aan het experimenteren. De 130/140 graden was rooster temp, ik gebruik die in de deksel eigenlijk niet. (Heb een igrill erbij). Daarbij heb je...
Hey BBQ fanaten,
Gister heb ik weer een heerlijke bbq sessie gehad! Deze keer lekker standaard: ribjes:)
1.5 kg rauwe ongemarineerde ribjes gehaald bij de slager.
Voor de eerste keer met een dry-rub, en wel te verstaan van NOSKOS (the spareribs)...
Deze was echt verrukkelijk!!
de ribjes heb...
Hallo allemaal,
Ik ben Max 25 jaar, en ben sinds dit weekend in het bezit van een Weber master touch premium E-5770.
Natuurlijk heb ben ik al wat jaren aan het barbecueën op een simpele weber kettle, maar het werd eens tijd voor het echte werk!
Dit weekend heb ik gelijk geprobeerd spare-ribs...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.