Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
ik ben ook al een poosje bezig met het proberen om een mooie pizza te bakken met zelf gemaakt deeg.
ik lees hierboven "langzaam rijzen in de koelkast" > voor zover ik het nu begrijp is er een verschil tussen rijZen en rijPen. voor het rijPen is de langere tijd nodig (evt gekoeld). ook is de...
koda = gas
karu = kolen / hout of gas (met apart aan te schaffen gasbrander)
heb een karu 12 gehad en deze beviel zo goed dat ik deze verkocht hebt en nu in het bezit ben van een pro.
deurtje zou je, als de oven op temperatuur is en de pizza in de oven ligt, eraf kunnen laten. nadeel is dan wel...
ik heb zojuist ff bij de mijne gekeken (beketal machine). hierbij is de silecone afdichtring iets taps toelopend. het "dunnere"gedeelte gaat dus als eerste de bus in. misschien bij jou machine ook iets tapse afdichtring. verkeerd om plaatsen kan dit misschien dit probleem geven. sterkte.
ik heb ook de karu. alleen gestookt op (essen)hout. Blokken gekocht bij "Opa freek" waarna ze in passend stukjes hak / zaag. Om de oven op +/- 400 C te krijgen en 2 pizza's te bakken gebruikt ik ongeveer 2,5 a 3 handen om maat gehakte houtjes. Je kan ook de oven warm stoken met houtskool en...
ik geloof je wat betreft de tijd dat je rook zag. gister een zalmzijde koud gaan roken.
om ong 11:00hr de weber cold smoke generator gevuld met goldspan beuken rookmot en aangestoken. om23:30hr de zalm eraf gehaald en in de koeling. aangezien toen de smoker nog niet opgebrand was de schuifjes...
als je toch kijkt naar de BGE, kijk dan ook eens naar de primo oval. heeft ook een aantal voordelen (mijn mening) tov bge en nagenoeg zelfde prijsklasse
Vraagje,
Ik heb nog een stuk liggen en wil het uiteraard gaan proberen.
Nu gaan we bij vrienden langs en wilde ik het thuis klaar maken en dan meenemen.
Is dat mogelijk, en zo ja moet het dan nog opgewarmd worden of het afgekoeld (bijna) net zo lekker.
eerder beginnen met de PP, zodat deze al gepulled is voordat je aan het overige begint. warm houden in de oven.
worst direct ??? ik doe mijn zelf gemaakte worst indirect met soms een beetje rook.
in jouw schema doe je 2 minuten over het pullen van het vlees. laat je alle 30 handen mee trekken?
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.