BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door MarkHDBurg

  1. MarkHDBurg

    Vraagje aan Noskos

    Nou zeker interesse als er weer een druk komt
  2. MarkHDBurg

    Pulled pork volgens recept van noskos

    mooie sessie, gefeliciteerd met je knor 🐷
  3. MarkHDBurg

    Brisket (misschien koe symbool )

    Point in burned ends met bbq saus terug op de Treager de flat geserveerd met wit brood, en daar bbq saus bij 😉 Is ook een vereiste voor het koe symbool, je kan ook gewoon de point mee snijden met de plakken
  4. MarkHDBurg

    Brisket (misschien koe symbool )

    Weggegooid was al bevroren geweest en voorlopig geen beef stock in de planning
  5. MarkHDBurg

    Brisket (misschien koe symbool )

    Brisket: Blijft een mooi stuk vlees, veel tijd en moeite maar een waanzinnig stuk vlees. Begonnen met grain fed beef uit Australië, niet geïnjecteerd maar getrimd en gekruid met blackened saskatschwan ( zout peper zware knoflook) op de Treager op 105 graden en super smoke, na 5 uur naar 120...
  6. MarkHDBurg

    Brisket

    Vraagje, ik weet het hij vraagt zoveel 😉 Brisket schoon gemaakt en point en flat zitten nog aan elkaar maar kan ze wel los van elkaar op de bbq leggen (vlinder idee) dat gewoon doen of de point bovenop de flat laten liggen? Ik denk uitleggen zodat de rook overal komt. Mocht het anders moeten...
  7. MarkHDBurg

    Brisket

    Zoals ik zei is dat het instelpunt voor de MEATER, zodat ik de temperatuur en ongeveer de eindtijd weet, vanaf dat moment zal ik kijken hoe mals die is
  8. MarkHDBurg

    Brisket

    Ik heb er een die grain fed uit Australië komt, vond de short ribs van deze lichting ook super
  9. MarkHDBurg

    Brisket

    Nee hij gaat niet in de oven. 92 graden is de setpoint for de MEATER. En ga wel de spray gebruiken.
  10. MarkHDBurg

    Brisket

    Natuurlijk zal ik foto’s laten zien, had dat filmpje ook gezien.
  11. MarkHDBurg

    Brisket

    Het schoonmaken/vet verwijderden was zeker al de bedoeling. Dank je voor de snelle reactie Mvg Mark
  12. MarkHDBurg

    Brisket

    Heren en dames, Ik ga met van het weekend er aan wagen een full packer brisket🎉 Nu de vraag met aanzien tot het koe symbool en maken van de brisket en burned ends > point en flat splitsen voor de bbq sessie of erna ? Gaat op mijn Treager Hoor graag van jullie Gr Mark
Terug
Bovenaan Onderaan