Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Nou de wagyu klaargemaakt gisteren, toch anders aangepakt.
Het stuk vlees was schuin afgezaagd waardoor ik een dikker stuk had en een dunner stuk. Toch besloten om dit stuk doormidden te snijden zodat ik het dikke stuk ook nog eens doormidden kan snijden en mooie plakken heb van ongeveer 2 cm...
Oké oké!
Dus het hele stuk in een keer op de bbq, keteltemperatuur rond de 110 graden kern tot 48 en dan in een skillet afgrillen tot 52 graden?
Heb even de dikte gemeten, dat is 6 cm de dikste kant en 4 cm de dunste kant.
Ik ga het stuk halveren, dan heb ik 2 mooie stukken en dan ook wel makkelijker te bereiden hoop ik.
De aanbieding was voor mij ook de reden om dit een keer klaar te maken :)
68 lijk mij ook veel te ver maar daar kwam iemand mee die m’n broer had gesproken…
Ik denk dat ik voor bakken in een skillet ga, afgerillen vind ik toch wel een dingetje met wagyu
Beste leden,
Al een tijd staat er wagyu op mijn menu en laat ik nou net een actie van inamood voorbij zien komen met 50% korting op een 1100 gram stuk wagyu!
Heel leuk allemaal maar na dat ik het besteld had vroeg ik me af, hoe ga ik zo stuk klaarmaken op de bbq?
Ik zie graag jullie...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.