BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door marco

  1. marco

    Welke spareribs van bij Makro

    Ontdooien :)
  2. marco

    Gerookte Ganzenborst

    Ken je geen jager.... Ik zie ze net in de folder staan van de Sligro. Eend en Gans.
  3. marco

    Gerookte Ganzenborst

    Er zitten meer ganzen dan een jager vaak zelf kan opeten, of hij moet elke dag ganzenborst willen eten. Maar om terug te komen op je vraag ja je proeft het verschil als je ze op dezelfde wijze (dus kruiden) bereidt. Ik heb zelf nog nijlgans, grauwe gans en wat Canadese ganzenborsten in de...
  4. marco

    Bavette rollade

    Aparte combi met truffel. Ben benieuwd hoe dat smaakte
  5. marco

    Brisket op mijn manier

    Gisteren de point klaargemaakt. Echt een ander stukje vlees. Nog sappiger maar wel steviger vlees. Iets anders bereid. Beetje olie en een goeie steak rub erop. Wat eiken rookhout en ook weer ingepakt bij 70gr.
  6. marco

    Brisket op mijn manier

    Ja kwaliteit is echt prima
  7. marco

    Brisket op mijn manier

    Vrijdagavond werd mijn online bestelling geleverd, waaronder een whole packer van 6,5kg, die kon ik niet laten liggen voor ongeveer 10euro per kg met 50% korting. Waar hij trouwens nu nog steeds voor te krijgen is... Dus zeer een aanrader !!!. Vol goede moed naar de diepvries gelopen om erachter...
  8. marco

    Kolen doven bastard 2022

    Weten jullie zeker dat het de top cap is? Een bastard die een jaar buiten staat in wisselende seizoenen, lijkt me meer een kwestie van de dome deksel opnieuw afstellen. Bij de oude modellen met een vilt rand was het makkelijker te zien en te testen met een papiertje, met die nieuwe gasket is dat...
  9. marco

    Mijn Bastard en hoge temperaturen

    Lastig, zeker wanneer je nog als folie of zo om de stenen hebt, dan is de rand tussen de stenen en de vuurschaal erg klein.. ik zie ook niet het voordeel om 2 deflectors te hebben bij het gebruik van een pizza steen
  10. marco

    Mijn Bastard en hoge temperaturen

    Maak eens een foto van je pizza opstelling dan. Ik gok dat het probleem in je platesetter zit. Alleen het rooster met daarop je pizza steen, dan moet hij echt heter worden. En verder meer kolen erin! de basket mag best overstromen, je kunt hem vrij ver vullen.
  11. marco

    B&B: Zeebeestjes

    heten ze in het Nederlands niet Kokkels?
  12. marco

    Vandaag varkensbuik in appelrook

    Ziet er goed uit, en recept hoef je niet te plaatsen hoor... Anders moet ik die weer toevoegen aan mijn veel te lange lijst van gerechten die ik nog eens moet maken ;)
  13. marco

    Staal, hout en beton buitenkeuken voor de Bastard Large

    ik zou in het midden van elk vlak ook nog een strip lassen, om het hout vast te schroeven zodat de overspanning wat kleiner is. Weersinvloeden etc, zou ik max een 40cm overspanning aanhouden
  14. marco

    Gepersonaliseerd handvat

    Helemaal overheen gekeken... Het is maar een stukje hout he... Als je een handvat aanlevert wat ik kan namaken, kan ik dat gerust voor je maken.
Terug
Bovenaan Onderaan