Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Helaas mijn laatste vakantiedag vandaag. Maar hoe een zeer fijne vakantie af te sluiten, met een eerste keer pulled pork. In de vakantie nog wel het een en ander gemaakt, maar niet gepost (ff lekker weg). Deze ervaring wil ik wel graag delen. Na ondertussen de minion methode en rookring met...
Ik vind andere ervaringen altijd fijn/leuk/interessant om te horen/lezen. Daarnaast ga ik bij de volgende low 'n slow denk ik ook maar eens de snake proberen. 👍
Ja precies. Leuk om te lezen. Laatst had ik 'm aangehouden om te kijken hoe lang die aan zou blijven. Zelfde setup. Hij bleef 5,5/6 uur branden, daarna op. Volgens weber zou die op deze manier 15 uur moeten branden. Betwijfel dat wel enigszins:p mooie vlotte sessie voor pulled pork:)
Nice, ziet er goed uit! Ik zie een WMT premium. Die heb ik ook, hoe verliep je temperatuur verloop met de ring. Zo te zien had je 'm er zo'n 4 uur op? Ben benieuwd naar je ervaringen. Ziet er verder super lekker uit!
Ik mocht weer eens aan de gang. Vandaag buikspek op het menu. Recept uit het complete bbq boek van Julius Jaspers,zie recept op de foto. Vandaag begon eigenlijk donderdagavond al. 2 kg buikspek in de pekel. En vandaag in de (simpele, maar erg lekkere) kruiden en honing. De bbq klaar gemaakt met...
M'n deksel zit vast, kan hem wel los halen, maar er zit niet een handvat boven op bv. Voor mij is het wel goed om te weten dat er zo'n verschil tussen kan zitten. Zolang het eind resultaat er is, vind ik het prima. Al is het wel mooi als de theorie in praktijk gelijk krijgt:)
Ja, dat heb ik nu ervaren idd. Had hem zo vol mogelijk gegooid, maar haal er denk ik 4 uur mee. Snake of de rookring met plate ga ik een volgende keer proberen.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.