Beef en Steak

Recente inhoud door Maartendd

  1. M

    Rookhout, opschalen bij meer vlees ?

    Dank voor de info, vandaag om 07:00 lag het al op de bbq. 1,5 grote chunk was perfect voor wat ik voor ogen had qua smaak. Ging er goed in zowel jong als oud.
  2. M

    Rookhout, opschalen bij meer vlees ?

    Thanks alvast voor jullie input, gaat allemaal net passen, maar wel nog met wat ruimte. Heb bij eerste keer spareribs low and slow gewoon te veel hout gebruikt 3 chunks en boven op vuur. Mogelijk te snel ook alles er in gedaan dus ja veel rook maar ook een hele heftige smaak na paar stukken...
  3. M

    Rookhout, opschalen bij meer vlees ?

    Advies gevraagd, Ik heb aankomend weekend groot verjaardags feestje waarbij we natuurlijk wat lekkere dingen van de bbq hebben. Om verschillende dingen te kunnen doen heb ik o.a pulled pork met nachos en wraps. in een eerdere test al een pulledpork gemaakt met een kleiner formaat 1,8 kilo. Nu...
  4. M

    Voorstellen

    Hoi allen, gebruikte dit forum al een tijdje als info en bron van inspiratie. Maar werd wel eens tijd om echt lid te worden. BBQ: Kamado En bijna wekelijks wel iets lekkers van de bbq. Nog relatief beginnen, had hiervoor een simpelere griller maar maakte hier meer de standaard grill bbq dingen...
Terug
Bovenaan Onderaan