Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hey, bedankt iedereen, het was fun om dit te maken!
@bladerunner: inderdaad, ik heb de billen nog even op de grill gelegd om ze zeker volledig gaar te hebben. Waarschijnlijk waren ze toch ver genoeg hoewel ze aan het bot lichtroze waren, maar je kan nooit zeker genoeg zijn met kip!
Verzonden...
De hogere temperatuur had de huid al een beetje krokant gemaakt, maar de 20 minuten dat ze naast de briketten hebben gestaan heeft het uiteindelijk perfect gemaakt.
Ene.. het was zeer lekker.
Ook de eerder 'banale' kipkruiden vielen goed in de smaak.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.