Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Het vlees zat nog her en der wat vast aan het bot maar grotendeels fall of the bone . Met insnijden kwamen er ook delen vlees los van elkaar helaas. Maar de smaak was er .
Zo de temp is idd snel onder controle en stabiel.
Ribs liggen er inmiddels een kleine 45 minuten op.
De eerste keer voor mij dus 🤞
Ik zal wat foto's maken van het inpakken en het einde
iedereen zover bedankt
Even totaal wat anders .
Wat een fijne bbq is dit zeg wat een totaal andere ervaring . Al jaren loop ik te klooien met een bbq die eigenlijk nooit echt aan wilde. Zo'n rechthoekig model waarvan je het kolenrooster in hoogte kan aanpassen naar nu dit wow echt wow. Elke kleine verstelling geeft...
Ik denk inderdaad dat ik te hard van stapel ben gelopen ( nogal enthousiast met het nieuwe speelgoed)
Ik heb de temp terug op +- 120 graden. en blijft nu lekker hangen. Bedankt voor de tips
ik had 3 blokjes in het midden aangestoken had er nog liggen die niet lekker aangingen mede door de wind. Zou dan inderdaad te veel zijn geweest in 1 keer. Morgen maar eens proberen met 1 blokje in het midden . Dankjewel
Beste allen,
Ik heb vandaag mijn Weber Summit binnengekregen en ben nu bezig met een testrun.
wil morgen wat spareribs gaan proberen maar ik krijg de temp niet laag.
Onderste schuif staat volledig dicht en de bovenste op 1/4 open.
temp blijft oplopen??????
Gebruik nu wel andere houtskool als...
Hallo daar allemaal,
Wie ben ik in het kort;
Peter een "jongeman" van 37 met vrouw en 2 dochters .
sinds een aantal jaar al geintresseerd in het BBQ wereldje maar door gebrek aan tijd en tools
niet veel mee gedaan behalve dan een shitload aan filmpjes kijken op youtube.
Een echte beginner in...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.