BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Linders007

  1. L

    Weber Summit e6 1 ste run

    Het vlees zat nog her en der wat vast aan het bot maar grotendeels fall of the bone . Met insnijden kwamen er ook delen vlees los van elkaar helaas. Maar de smaak was er .
  2. L

    Weber Summit e6 1 ste run

    Het eindresultaat van deze 1ste run... Denk dat het inpakken wat korter had gemogen desondanks waren ze heerlijk
  3. L

    Weber Summit e6 1 ste run

    Zo de temp is idd snel onder controle en stabiel. Ribs liggen er inmiddels een kleine 45 minuten op. De eerste keer voor mij dus 🤞 Ik zal wat foto's maken van het inpakken en het einde iedereen zover bedankt
  4. L

    Weber Summit e6 1 ste run

    Even totaal wat anders . Wat een fijne bbq is dit zeg wat een totaal andere ervaring . Al jaren loop ik te klooien met een bbq die eigenlijk nooit echt aan wilde. Zo'n rechthoekig model waarvan je het kolenrooster in hoogte kan aanpassen naar nu dit wow echt wow. Elke kleine verstelling geeft...
  5. L

    Weber Summit e6 1 ste run

    Ik neem aan de grote starter van weber dan ? Verstuurd vanaf mijn SM-G981B met Tapatalk
  6. L

    Weber Summit e6 1 ste run

    Dit heb ik inderdaad voor het aansteken gecontroleerd en ze sluiten volledig. Verstuurd vanaf mijn SM-G981B met Tapatalk
  7. L

    Weber Summit e6 1 ste run

    Ik denk inderdaad dat ik te hard van stapel ben gelopen ( nogal enthousiast met het nieuwe speelgoed) Ik heb de temp terug op +- 120 graden. en blijft nu lekker hangen. Bedankt voor de tips
  8. L

    Weber Summit e6 1 ste run

    ik had 3 blokjes in het midden aangestoken had er nog liggen die niet lekker aangingen mede door de wind. Zou dan inderdaad te veel zijn geweest in 1 keer. Morgen maar eens proberen met 1 blokje in het midden . Dankjewel
  9. L

    Weber Summit e6 1 ste run

    Nagenoeg vol tot een centimeter of 2 onder de ring. dit ook omdat ik wilde schoonbranden
  10. L

    Weber Summit e6 1 ste run

    Beste allen, Ik heb vandaag mijn Weber Summit binnengekregen en ben nu bezig met een testrun. wil morgen wat spareribs gaan proberen maar ik krijg de temp niet laag. Onderste schuif staat volledig dicht en de bovenste op 1/4 open. temp blijft oplopen?????? Gebruik nu wel andere houtskool als...
  11. L

    Even voorstellen

    Hallo daar allemaal, Wie ben ik in het kort; Peter een "jongeman" van 37 met vrouw en 2 dochters . sinds een aantal jaar al geintresseerd in het BBQ wereldje maar door gebrek aan tijd en tools niet veel mee gedaan behalve dan een shitload aan filmpjes kijken op youtube. Een echte beginner in...
Terug
Bovenaan Onderaan