BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Leander

  1. L

    Eerste x picanah

    Het is maar hoe je het interpreteert. Low en slow is het onderwerp toch? Het is gemaakt op de BBQ. Wil je een foto van een BBQ of van het gerecht dat gemaakt is. Of moet het gerecht nog op de BBQ liggen. Hey wil best een foto van een BBQ maken maar de basterd urban staat al genoeg op t forum...
  2. L

    Eerste x picanah

    Deze was niet gerookt dus dat klopt. Korst was inderdaad niet goed.
  3. L

    Eerste x picanah

    Nee de basterd.
  4. L

    Eerste x picanah

    De eerste keer picanah, simpel gehouden tijm, rozemarijn knoflook zout en peper. Het was heeeeerlijk mals en de smaak mmmmm
  5. L

    Bastard Large 2021 schuif te los? Kolen smeulde hele nacht door. Komt ook langzaam op gang.

    Ook ik had last van niet/ slecht doven van de Q. Na een filmpje van de rook door de topvent kreeg ik een nieuwe. Wat een verschil in speling. De oude had ik bijna 6mm speling. Op de nieuwe maar 2mm. Heb de 2022 urban Large. Wel snel opgelost door basterd.
  6. L

    Hallo!

    Ja ik heb geluk met me vrouw. Nu iets zoeken waar ik donderdag mee ga beginnen. Zat aan een low en slow buikspek recept te denken. Of zijn er nog betere ideeën?
  7. L

    Hallo!

    He hallo allemaal, (meteen een deuntje in mij hoofd) Na lang (stiekem) lezen op dit forum nu dan toch lid geworden. Ben al jaren een stille BBQ fan, die hier eigenlijk te weinig mee deed. Grappige is dat mijn vrouw het zat was en me eigenlijk gedwongen heeft nu er eens wat mee te gaan doen...
Terug
Bovenaan Onderaan