Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dag bbq liefhebbers,
Ik heb twee vragen over de snake/minion methode met briketten. Ik heb altijd begrepen dat je briketten helemaal uit moet laten roken in de firestarter/bbq voordat het onder het voedsel kan ivm het schadelijke bindmiddel wat bij briketten wordt gebruikt.
Begrijp ik dan goed...
Dank je. En nu ga ik kijken hoe ik die Q het beste kan bedienen. Ik heb nog veel te leren op het gebied van bijvoorbeeld het beluchten van mijn houtskool/briketten of de verschillende manieren dat ik mijn briketten kan rangschikken.
Tevens hoop ik hier veel recepten op te doen en natuurlijk ook...
Na lang twijfelen tussen de verschillende soorten bbq's is mijn keuze toch gevallen op de nieuwe Master-Touch GBS Premium E-5775. Mijn vrouw wilde wel een sandwich/wafel rooster erbij en van de winkel kreeg ik nog een pizzasteen.
Erg blij mee!!!
Ok?, dank jullievoir jullie reactie.
Zou je ook een low en slow sessie kunnen doen op de nieuwe Master-Touch GBS Premium SE E-5775 uit 2019. Die is blijkbaar gemaakt om ook te roken. Dat in combinatie met een regelaar zoals de PartyQ die ik op jouw website zag noskos en de briketten goed...
Ik was mezelf aan het ori?nteren voor een kamado voor het bereiden van low en slow. Grillen doe ik wel op mijn bbq. Nu vertelde een collega van me dat ik dat ook prima met een WSM kan doen.
Wat is nu wijsheid?
Kan ik een WSM 's nachts aan laten staan terwijl hij op temperatuur blijft of heeft...
Het gaat inderdaad om die. Op marktplaats wordt er nu eentje voor 800 euro aangeboden en die ziet er ongebruikt uit. Ik heb zelf nog niet een Auplex gezien met chipfeeder, maar dat zegt niets natuurlijk.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.