BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door koef

  1. koef

    Foto draadje KCBS Wedstrijd: Tony Stone 2015

    Hierbij wat plaatjes van de zondag.
  2. koef

    BBQ voor 80 man

    Op verzoek het recept voor de trifle. Voor de trifle heb ik niet echt een recept: het is gemaakt uit de vrije hand, een laag net cake besprenkeld met grand manier, dan een laag met aardbeien jam, dan een laag koekjes, dan een laag met mascarpone en slagroom verhouding 3 op 1 , dan een laag...
  3. koef

    BBQ voor 80 man

  4. koef

    Structors bbq hangout

    Netjes opgelost hoor, ik denk dat mijn primo idd ietsje hoger staat. Dat met de dekselspanners heb ik niet. Bedankt voor het delen.
  5. koef

    Structors bbq hangout

    dat is erg mooi geworden Emiel, heb je nog wat detail foto's van hoe je het hebt opgelost met je kraan en scharnier? Je begrijpt dat ik erg nieuwsgierig ben  ;)
  6. koef

    Structors bbq hangout

    Ziet er veelbelovend uit emiel!! Wat is het probleem met de dekselspanners? Ik heb voor mijn uitsparing namelijk dezelfde snijcontour gebruikt....het past hier perfect.
  7. koef

    Structors bbq hangout

    Het ziet er allemaal erg profi uit.....ik ben benieuwd hoe het er nu uitziet. Is je blad al geplaatst?
  8. koef

    BBQ met salade buffet voor 25 man

    Bedankt voor alle lof!  LOF, zou je daar ook iets mee kunnen maken?  :-/
  9. koef

    BBQ met salade buffet voor 25 man

    Die meloenen snijden heb ik al vaker gedaan. Op you tube kun je veel inspiratie opdoen. Het is niet eens zo heel moeilijk, wel veel werk.
  10. koef

    Op z'n Grieks....

    Bedankt voor de leuke reacties allemaal :) :) :)
  11. koef

    Op z'n Grieks....

    Ik smeer ze in met een kruidenmengsel met olijfolie maar ik laat ze niet helemaal volzuigen want dan worden ze klef en vet. Als ze taai worden dan zijn ze of niet gaar, of te ver. Ze horen zacht en sappig te zijn.
Terug
Bovenaan Onderaan