Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hij is in de kern nog -1,5 graden...
Bevroren kern is wel flink geslonken sinds gisteren...
Heb de BB dus eerst a 6uur in bad met water ontdooid en daar na verder in de koelkast. Issi wel van wat warmer naar weer koud gegaan... is dat niet slim geweest?
Nog steeds niet ontdooid de BB :-O
Maar weer terug in de koelkast dan.... Hoop dat de BB deze avond op de WSM kan.
Vlees buiten de koelkast ontdooien is niet goed toch?
Bedankt voor de tips allen.
Na mij Butt in bad gelegd te hebben :P dacht ik dat deze wel binnen een uur of 5 ontdooid was.
Wou de Butt om 12uur in de avond op de WSM leggen maar dat gaat niet meer lukken aangezien de kern van mijn Butt nog bevroren is.
Injecteren lukt dus ook niet... zou ik...
Ok?... al super bedankt voor de tips.... was al bijna met een stoel tegenover mijn WSM gaan zitten of het goed gaat. :-) :-)
Wanneer kan ik bij 120 graden WSM en 5kg Boston Butt de zone verwachten?
Heb nog een zakje van die bouwmarkt zwarte rook kolen. Die doe ik wel ff zonder eten opstoken want dat net of je een autoband aant affakkelen bent in de tuin :D
Heb um bij de barbecueshop besteld voor 369, betere actie kon ik niet vinden en wou da ding eindelijk hebben ;)
Heb een WSM gister met de post gekregen :D
Gelukkig niet bij de Jumbo laten bezorgen... anders kreeg ik um niet in de auto...
Klopt het dat ik eerst een paar keer zonder eten moet draaien?
Ok?... ik begrijp de voordelen van de WSM:
1 temp. langer vast houden
2 temp. beter laag houden
3 minder brandstof voor een lange sessie
4 meer (rook) smaak
Is het trouwens ook fijner om bijvoorbeeld 4 bbq worstjes klaar te maken op een 47 cm rooster dan op een 57 cm? Bedenk nu zo dat je dan...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.