Beef en Steak

Recente inhoud door Kessel10

  1. K

    Help, ga morgen eerste PP maken

    Ga ff een nieuw postje aanmaken op low & slow met m'n PP sessie
  2. K

    Help, ga morgen eerste PP maken

    Hij is in de kern nog -1,5 graden... Bevroren kern is wel flink geslonken sinds gisteren... Heb de BB dus eerst a 6uur in bad met water ontdooid en daar na verder in de koelkast. Issi wel van wat warmer naar weer koud gegaan... is dat niet slim geweest?
  3. K

    Help, ga morgen eerste PP maken

    Nog steeds niet ontdooid de BB  :-O Maar weer terug in de koelkast dan.... Hoop dat de BB deze avond op de WSM kan. Vlees buiten de koelkast ontdooien is niet goed toch?
  4. K

    Help, ga morgen eerste PP maken

    [/URL][/img]
  5. K

    Help, ga morgen eerste PP maken

    Bedankt voor de tips allen. Na mij Butt in bad gelegd te hebben  :P dacht ik dat deze wel binnen een uur of 5 ontdooid was. Wou de Butt om 12uur in de avond op de WSM leggen maar dat gaat niet meer lukken aangezien de kern van mijn Butt nog bevroren is. Injecteren lukt dus ook niet... zou ik...
  6. K

    Help, ga morgen eerste PP maken

    Ok?... al super bedankt voor de tips.... was al bijna met een stoel tegenover mijn WSM gaan zitten of het goed gaat. :-) :-) Wanneer kan ik bij 120 graden WSM en 5kg Boston Butt de zone verwachten?
  7. K

    Help, ga morgen eerste PP maken

  8. K

    Welk rookhout kopen?

  9. K

    Advies voor nieuwe Q= WSM geworden

    Heb nog een zakje van die bouwmarkt zwarte rook kolen. Die doe ik wel ff zonder eten opstoken want dat net of je een autoband aant affakkelen bent in de tuin  :D Heb um bij de barbecueshop besteld voor 369, betere actie kon ik niet vinden en wou da ding eindelijk hebben  ;)
  10. K

    Advies voor nieuwe Q= WSM geworden

    Heb een WSM gister met de post gekregen  :D Gelukkig niet bij de Jumbo laten bezorgen... anders kreeg ik um niet in de auto... Klopt het dat ik eerst een paar keer zonder eten moet draaien?
  11. K

    Advies voor nieuwe Q= WSM geworden

    Ok?... ik  begrijp de voordelen van de WSM: 1 temp. langer vast houden 2 temp. beter laag houden 3 minder brandstof voor een lange sessie 4 meer (rook) smaak Is het trouwens ook fijner om bijvoorbeeld 4 bbq worstjes klaar te maken op een 47 cm rooster dan op een 57 cm? Bedenk nu zo dat je dan...
  12. K

    Advies voor nieuwe Q= WSM geworden

Terug
Bovenaan Onderaan