BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Kcir

  1. K

    Kip Jalapeño Cheddar worst

    Even een enorme schop omhoog :-) ik wil deze worstjes ook gaan maken. Ik ben benieuwd of de worsten voordat ze gebakken worden nog eerst even moeten wellen in heet water? In sommige recepten lees ik van wel, andere van niet. Ben benieuwd naar jullie mening!
  2. K

    Tips voor buitenkeukentje gevraagd

    Hallo mede-bbq'ers en medeklussers, Wij zijn afgelopen winter verhuisd naar een mooie plek. We gaan van een klein balkon naar een ruim dakterras en dus heb ik eindelijk de ruimte om een mooie buitenkeuken te maken. Nu ben ik zelf niet onhandig, maar ik heb nog nooit een meubel voor buiten...
  3. K

    Grill Guru aanbiedingen bij AH

    Bedankt voor je uitgebreide reactie! Ik kan niet wachten!
  4. K

    Grill Guru aanbiedingen bij AH

    Nou ik ben wel overstag gegaan. Ik heb voor 459 de Grill Guru medium besteld. Hopelijk is het wat. Ik zie echter dat de Grill Guru en the Bastard nogal aan elkaar verwant zijn, ze worden zelfs door hetzelfde bedrijf geleverd. Is de GG daarmee een budget-zusjes van the Bastard?
  5. K

    Koud gerookte zalm met whiskey/sinaasappel

    Correct :-)
  6. K

    Noskos' Koreaanse Pulled Pork

    Bedankt voor jullie reacties ;-) het is inderdaad wat behelpen met een kleine kogelbbq, maar helaas past er weinig anders op het balkon! Kroketjes waren trouwens echt legendarisch lekker, daar ga ik volgende keer meer van maken!
  7. K

    Noskos' Koreaanse Pulled Pork

    Vervelend zeg, dan moet ik het binnenkort maar weer opnieuw proberen  :D :D
  8. K

    Koud gerookte zalm met whiskey/sinaasappel

    Haha, om eerlijk te zijn houd ik zelf niet zo van zalm noch van whiskey, maar mijn vriendin wel. Dus deze is vooral voor haar gemaakt en ze vond het superlekker! Ik heb zelf wel een beetje geproefd en vond hem heerlijk zacht en hoog op smaak (maar daar houden wij wel van). Dus als ik de dame...
  9. K

    Koud gerookte zalm met whiskey/sinaasappel

  10. K

    BBQ cursus + vergaderfaciliteit

    Kijk eens op www.boergondineren.nl (bij Amsterdam). Diverse workshops beschikbaar volgens mij.
  11. K

    Appel-pistache-sinaasappel worst

    Leuk! Ik wil binnenkort zelf ook worsten maken; hoe maak je nou van die 'lange sliert' de kleine worstjes?
  12. K

    PEKELEN MET COLOROZO volgens de EU-richtlijn.

    Ha Ewald, Bedankt voor je uitgebreide reactie. Vlees ligt inmiddels in de pekel, als het allemaal gelukt is, dan zal ik een mooi topic ervan aanmaken :-)
  13. K

    PEKELEN MET COLOROZO volgens de EU-richtlijn.

    Eerst een algemene vraag: geldt de grafiek voor pekel met de hoogste concentratie (150ppm)? Ik kan me voorstellen dat voor lagere concentraties de pekeltijd langer moet zijn? Ik ga een stukje buikspek straks pekelen. Aangezien dat stukje ongeveer 3,5 cm dik is, moet ik volgens de grafiek tussen...
  14. K

    Inkbird PID-controller icm Weber keteltje

Terug
Bovenaan Onderaan