Beef en Steak

Recente inhoud door Kamado Jan62

  1. K

    Spareribs op KMJ 3

    Gewoon even een YouTube recept gevolgd. Met in het folie aan de onderzijde van de ribs Mayo voor voldoende vocht. Volgende keer wat appelcider oid erbij nemen. Heb de link even opgeslagen en zal volgende keer met de echte low and slow de kerntemp in de gaten houden! Maar, de ribs waren echt erg...
  2. K

    Spareribs op KMJ 3

    Na wat simpele dingen, even een test spare ribs gedaan. Voor nu 2 uur roken en 1 uur ingepakt en daarna nog beide kanten 5 minuten na lakken met bbq saus. Rib en saus van NosKos. Rooksnippers (abrikozen hout) in foliebol gedaan, temp 135 graden. Volgende keer toch maar eens 3-2-1 proberen...
  3. K

    Eerste Kamado..

    Vanochtend hulp gehad en op het onderstel geplaatst. Vanavond maar eens inwijden! Twee dozen houtskool besteld. Laatste keer dat hij er zo nieuw uitziet van binnen.. Allen dank voor de vriendelijke reacties! Mvrgrt, Jan
  4. K

    Eerste Kamado..

    Van diverse maten Webers, en zelfs een Pulse 1000 (wat een hopeloos apparaat naar mijn ervaring en mening) de stap genomen naar een Kamado. Vriendin wilde een rode.. Ok, dat kan. Gelukkig is daar een leuke en volgens recensies en vergelijkingen goede te koop. Kamado Joe dus. Even wat ingelezen...
Terug
Bovenaan Onderaan