BasBQ
Beef en Steak

JWZ's Laatste bijdragen

  • J
    JWZ reageerde op het onderwerp Kamadotafel Douglas vragen.
    Hangt er vanaf waar ‘ie staat. Als ‘ie altijd buiten staat kun je ‘m ook beitsen of lakken. Ik had mijn zelfgebouwde Douglas-tafel eerst...
  • J
    JWZ reageerde op het onderwerp 100 dagen dry aged ribeye.
    Kijk dat is geruststellend nieuws. Ik weet wel zeker dat ik dit ook nog ga doen.
  • J
    JWZ reageerde op het onderwerp Dammers Houtskool.
    Ik heb altijd Dammers. Fijne houtksool, goede kwaliteit. Volgens mij de gulden middenweg in houtskool-land qua smaak, brandduur en...
  • J
    JWZ waardeerde OmeSlikkum's bericht in het onderwerp 100 dagen dry aged ribeye met Leuk Leuk.
    De smaak is lastig uit te legge. Het is wat zwaarder van smaak. Je zou zeggen dat door het verdwijnen van het vocht het taaier wordt...
  • J
    JWZ reageerde op het onderwerp 100 dagen dry aged ribeye.
    Ik kijk altijd naar Guga Foods op YouTube (absolute tip voor wie het niet kent). Hij gebruikt ook zulke zaken om alles te dry-agen...
  • J
    JWZ reageerde op het onderwerp 100 dagen dry aged ribeye.
    Wow wat vet. Vertel er eens wat meer over, hoe was het?
Bovenaan Onderaan