Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Tweede keer wat gemaakt op de kleine kamado (Outr). Toch weer te weinig tijd. Pullen weer ietwat stroef, maar wederom erg lekker.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Eindelijk na het inbranden een 1e gerecht. Een procureur van 1.1 kg. Kort van tevoren in de rub gezet en toen op 110 graden naar 75 kern, met een stuk rookhout. Toen het vlees gelakt en ingepakt en een paar uurtjes richting de 85 kern geprobeerd. Viel nog niet mee. Ook meer houtskool bijgedaan...
Na ingebrand te hebben vandaag om 09.30 voor de aftrap begonnen met een 1,1 Kg procureur om te toveren tot een Pulled pork.
Had achteraf wat langer gekund. Het pullen ging nog wat stroef. Maar de smaak was top!!
Ik hoop hier veel te leren en op te steken. Alvast mijn. Dank[emoji4]
Verzonden...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.