Beef en Steak

Recente inhoud door Jippe

  1. Jippe

    Poging 2 Pulled pork, nu met foto’s [emoji6]

    Tweede keer wat gemaakt op de kleine kamado (Outr). Toch weer te weinig tijd. Pullen weer ietwat stroef, maar wederom erg lekker. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  2. Jippe

    1e Gerecht op de Outr medium 40 kamado

    Eindelijk na het inbranden een 1e gerecht. Een procureur van 1.1 kg. Kort van tevoren in de rub gezet en toen op 110 graden naar 75 kern, met een stuk rookhout. Toen het vlees gelakt en ingepakt en een paar uurtjes richting de 85 kern geprobeerd. Viel nog niet mee. Ook meer houtskool bijgedaan...
  3. Jippe

    Nieuw met een Outr medium 40 Kamado

    Na ingebrand te hebben vandaag om 09.30 voor de aftrap begonnen met een 1,1 Kg procureur om te toveren tot een Pulled pork. Had achteraf wat langer gekund. Het pullen ging nog wat stroef. Maar de smaak was top!! Ik hoop hier veel te leren en op te steken. Alvast mijn. Dank[emoji4] Verzonden...
Terug
Bovenaan Onderaan