Beef en Steak

Recente inhoud door JF87

  1. J

    Nieuw hier

    Heb er geen ervaring mee, maar deze kool is inderdaad erg hard en gaat moeilijker aan. Je zou kunnen kiezen voor een Acacia of marabu kool. Wat ik vaak doe ik combineren. Een kool is makkelijker aan gaat met deze quebracho. De hardere kolen blijven langer aan en heet maar gaan wel moeilijker...
  2. J

    Nieuw hier

    Wat voor kolen gebruik je? Misschien heb je een harde kolen soort die moeilijk aan gaat bijv. Quebracho. Marabu en vooral Acacia kolen gaan stuk makkelijker aan en zijn sneller heet.
  3. J

    Goedemorgen

    Goedemorgen Mijn naam is John. Kwam via een Google Search op dit forum. Na jaren een Weber gas BBQ gebruikt te hebben in 2019 overgestapt naar een 14 inch kamado. Leuke start maar in 2021 moest daar een wat groter model bij. Benieuwd of ik op dit forum nog nieuwe ideeën op doe.
Terug
Bovenaan Onderaan