BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door JeroenQ

  1. JeroenQ

    Flammkuchen diy deeg vs Tante Fanny

    Die zag ik laatst ook langs komen
  2. JeroenQ

    Flammkuchen diy deeg vs Tante Fanny

    Flammkuchen van de BBQ is altijd een succes hier in huis. Zag onlangs die kant en klare bodems van Tante Fanny in de supermarkt liggen en was benieuwd wat is nou lekkerder? Zelf gemaakt deeg of die kant en klare? Dat wordt eens testen. Conclusie............eigen gemaakt is lekkerder was het...
  3. JeroenQ

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd van april 2024!

    Ook gestemd 👍🏻
  4. JeroenQ

    Burning Bunnies

    Jazeker, ga in de ochtend. 's middags is het meestal heel erg druk 😁. Op de eerste burning Bunnies heb ik nog met mijn dochters op het midden terrein zelf staan bbqen
  5. JeroenQ

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd van maart 2024.

    Zo dan, deze was niet makkelijk. Maar gekozen voor de foto waar ik het meeste bij begon te kwijlen 🤤
  6. JeroenQ

    Burning Bunnies

    Zaterdag 13 april is er Burning Bunnies, het jaarlijkse BBQ event bij Vuurenrook. Zijn er mensen hier die daar ook naartoe gaan?
  7. JeroenQ

    Pulled chicken shoarma

    Gekruide kip van de BBQ is altijd een succes, ziet er goed uit 👌🏻
  8. JeroenQ

    Welke wok voor kamado? Koolstofstaal of gietijzer?

    Die snap ik idd, ik gebruik een wokbrander van Grill Guru die waren vorig jaar €25 bij de AH incl. plaatstalen wok. Gewoon op het fornuis heb je idd niet voldoende power.
  9. JeroenQ

    Welke wok voor kamado? Koolstofstaal of gietijzer?

    Het lijkt mij heel onhandig om je Q op te stoken om even 5 minuten te wokken. Denk niet dat je qua smaak er echt een BBQ smaak aan gaat krijgen in die tijd en je jaagt er een behoorlijke voorraad kolen doorheen om aan de temperatuur te komen lijkt mij. Als je Q al aan is voor andere gerechten en...
  10. JeroenQ

    Zwarte peper of 4 seizoenen

    Heb laatst iets op youtube gezien over 4 seizoenen peper. Dat het eigenlijk dezelfde peper is alleen anders behandeld. Rode/roze pepers zijn zelfs geen pepers maar gedroogde besjes
  11. JeroenQ

    Beginnersvragen Kamado

    Maak je geen zorgen, platesetter knapt niet zo heel snel. Rookhout doe ik altijd vlak voor het vlees erop gaat. Anders staat de q voor niks te roken. Ook bij mij gaat de platesetter er pas op als de Q aan is en de schuiven weer meer dicht gaan.
  12. JeroenQ

    Kippendijen cake

    Je cake ziet er geweldig uit 🤤. Het is altijd wel oppassen welke kruiden je gebruikt. De eerste keer was mijn cake veel te zout. Terwijl ik absoluut geen (los) zout gebruikt had. Maar het spek en de kipkruiden vind ik al teveel worden. Gebruik nu voornamelijk kruiden die weinig tot geen zout...
  13. JeroenQ

    Steak burgers

    Na de titel en de 1e foto was ik heel even bang dat je van die mooie t-bone gehakt had gedraaid 🙈😂
  14. JeroenQ

    Santa Q 2023

    Het was erg gezellig en druk....
  15. JeroenQ

    Bereide entrecote warm houden?

    Van te voren klaar maken zoals je wilt en terug koelen en vacumeren. Op de dag zelf opwarmen in sous vide op 50 graden. Dan veranderd de kerntemperatuur niet maar je vlees is bij serveren mooi 50 graden
Terug
Bovenaan Onderaan