BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door jeroen.wezenbeek

  1. jeroen.wezenbeek

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Mooie set waar heb je die gevonden? Verstuurd vanaf mijn HD1913 met Tapatalk
  2. jeroen.wezenbeek

    Kamado uitproberen: gerookte zalm

    Zo doe je lang met je plankie ;) Verstuurd vanaf mijn HD1913 met Tapatalk
  3. jeroen.wezenbeek

    Friet

    Ja lekker hoor. Ik heb mijn beste friet toch van Bint bonken gemaakt. Maar de agria's zijn ook heel goed. Super krokant en lekkere smaak, uiteraard in ossewit gebakken. Hoop werk maar dat is wel ontzettend genieten dan. Verstuurd vanaf mijn HD1913 met Tapatalk
  4. jeroen.wezenbeek

    Beginners stuk vlees - Reverse Sear

    Het wordt idd minder belangrijk. Bij grote stukken is het een must natuurlijk. Maar voor mij is het een goeie methode om steaks (picanha/ribeye/entrecote) niet te laten mislukken. De reverse sear methode geeft mij meer controle over het eindresultaat, plus je kan je steak nog wat rook meegeven...
  5. jeroen.wezenbeek

    Beginners stuk vlees - Reverse Sear

    Uiteraard, maar ik prefereer de bereiding van onze vriend Guga. Wellicht dat Dennis de picanha een keer op die manier kan bereiden en filmen, dat zou helemaal een win win situatie zijn. Als je Picanha in steaks snijdt, en een dag met zout in de koelkast laat staan, krijg je echt een waanzinnig...
  6. jeroen.wezenbeek

    Broodje Shoarma voor de zondag

    Gaaf man! Dat zal wel gesmaakt hebben denk. Verstuurd vanaf mijn HD1913 met Tapatalk
  7. jeroen.wezenbeek

    Beginners stuk vlees - Reverse Sear

    Picanha the queen... Langzaam naar 47 graden brengen, lekker met Hickory rookhout. Dan van de gril halen droog deppen. Beetje insmeren met olijf olie of arachide olie. En dan elke kant 1 minuut boven hete kolen. Verstuurd vanaf mijn HD1913 met Tapatalk
  8. jeroen.wezenbeek

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Ik heb laatst een paar handschoenen gekocht bij de praxis voor een euro of 5. Hingen ergens bij de bbq's. Verstuurd vanaf mijn HD1913 met Tapatalk
  9. jeroen.wezenbeek

    Even voorstellen Summit Charcoal Kamado E6

    Hier ligt een zalm op een plankje op mijn 47 rooster boven de verlaagde gloeiende kolen na een low en slow sessie van buikspek. Verstuurd vanaf mijn HD1913 met Tapatalk
  10. jeroen.wezenbeek

    Even voorstellen Summit Charcoal Kamado E6

    Gaan we zeker niet doen, ik heb al een paar keer na een low en slow sessie, mijn 47 rooster gebruikt om nog even wat af te grillen, boven de verlaagde kolen. Als dat kolen rooster eenmaal laag ligt, til je het niet meer op. Verstuurd vanaf mijn HD1913 met Tapatalk
  11. jeroen.wezenbeek

    Burnt Ends 🐷

    Ziet er goed uit. Goeie foto's ook. Ik ga deze ook een keer maken, ziet er erg smakelijk uit. Verstuurd vanaf mijn Lenovo TB-X606F met Tapatalk
  12. jeroen.wezenbeek

    Weber summit charcoal grill

    Ik hoefde de as hendel niet te buigen. Die zat al in de ketel toch. Beweegt prima, hij moet de bodem schrapen dus als dat stroever gaat schraapt ie beter toch. Die bak heb ik over de hendel geplaatst en die bak eronder geduwd. Klepje aan de bovenkant is idd wat los. Maar na 6 uur 6 ribben roken...
  13. jeroen.wezenbeek

    1e keer ribs met hickory

    Dat is een goeie deal. Waar ik het altijd haal is het 15 euro voor 1.5 kilo. Of 40 voor 4.5. Linkje opgeslagen voor later (Y) Verstuurd vanaf mijn HD1913 met Tapatalk
  14. jeroen.wezenbeek

    1e keer ribs met hickory

    Ik ga ook eens proberen zonder lakken. Ik wil eigenlijk graag de mexican ribs van onze plaatselijke spareribs lijn maken. Dat zijn droge ribben met een Mexicaanse kruiden rub. Verstuurd vanaf mijn HD1913 met Tapatalk
  15. jeroen.wezenbeek

    1e keer ribs met hickory

    Ik heb laatst ook dit recept van Noskos gedaan. Ik heb dan alleen soms bij een bite een ontzettende plak laag op mijn tanden. Enig idee wat ik bedoel, en wat ik verkeerd doe. Te veel basterd suiker gebruikt, of agoave siroop, of te dik gelakt. Of moet ik gewoon niet zo zeuren ;) Verstuurd vanaf...
Terug
Bovenaan Onderaan