BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door jabberwock

  1. jabberwock

    Bastard Hitteschilden schoonmaken

    Ik haal er meestal een doekje over als ze nog warm zijn. het meeste haal er ik dan zo af. Maar soms blijft er wel wat aangekoekte zooi achter. Ik heb gemerkt dat het soms bij een volgende sessie dan gaat roken..in de negatieve zin. Dus ik haal dat aangekoekte spul er vaak af door eerst wat nat...
  2. jabberwock

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Haal even je adres van de foto. Op zich is een adres geen staatsgeheim, maar je zult de eerste niet zijn waarvan het dievengilde nu bedenkt dat er bij jou KJ uit de tuin te halen is...
  3. jabberwock

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Vandaag even een bezoekje gebracht aan het BBQ Paleis waar een klein evenementje was...
  4. jabberwock

    Moinkbals opwarmen ?

    Ik heb het nog nooit geprobeerd om in te vriezen, maar ik vind de bacon eromheen al zo slap en snotterig worden als ze in de koelkast hebben gelegen. Laat staan de vriezer. Het ontdooien en verwarmen duurt net zo lang als vers bereiden op de Q
  5. jabberwock

    Longhaas caveman style!

    Ik weet niet of je ervan houdt, maar strooi naast PeZo eens een vleugje gemalen venkelzaad over dat vlees. Dat is echt fantastisch
  6. jabberwock

    Sinterklaas is vroeg dit jaar WSM 57

    Wacht even...dus het is de bedoeling dat wij bij jou dat ding komen gebruiken?
  7. jabberwock

    Bastard VX

    Ik vind het handiger om de delen eruit te halen ipv de zware en grotere box in een keer. Daarnaast is in theorie de zuurstof flow wat beter, die is namelijk over de hele hoogte van de vuurbox aanwezig ipv alleen daar waar de gaatjes zitten. Maar goed..het zal voornamelijk marketingpraat zijn.
  8. jabberwock

    Bastard VX

    Inderdaad! vergeten..dat is ook wel een meerwaarde.
  9. jabberwock

    Bastard VX

    Ik heb een VX, maar ik kan hem niet direct vergelijken met de gewone. De verschillen zijn voornamelijk optisch. Volgens de specs van Bastard is de topvent beter, de tafeltjes zijn voorzien van een metalen rand. Topvent heb ik al moeten laten ruilen voor eentje die wel afsluit. Maar het meest...
  10. jabberwock

    Voorstellen!

    Welkom!
  11. jabberwock

    Eerste keer Moink balls...

    Ik wist niet eens van het bestaan van "pannenkoekspek". Wat is het verschil?
  12. jabberwock

    Bbq meubel

    Dat ziet er zeer gaaf uit zeg! Maaruh..dat deurtje voor de bastard? Ga je dar niet veel last van krijgen tijdens het koken? Ik neem aan dat het open dient te blijven voor de zuurstof toevoer. Of is er nog een andere toevoer die we niet zien?
  13. jabberwock

    Bastard gekocht. Ook neergezet.

    Ik dacht heel even..gasveren die de bastard open gingen houden. En toen keek ik nogmaals naar de foto! Waarom staat je kamado een beetje gedraaide in de hoek?
  14. jabberwock

    Gevulde kipfilet Greek style

    Dat klinkt ook aannemelijk en een goede tip, dat 'bevrozen' (;)) kippetje. En anders moet het maar een quest worden om de perfecte bereiding te vinden...is op zich ook geen straf om veel te proberen!
  15. jabberwock

    Gevulde kipfilet Greek style

    Dat is ook lastig. Althans ervoor zorgen dat het niet uitdroogt. Ik bedenk me overigens wel, dat ik vorige keer de kipfilets wel in een bootje van alufoil heb bereid. Ik had namelijk net iets te ver doorgesneden, zodat er onderkant een gaatje had. Om te zorgen dat niet al die vulling de bbq in...
Terug
Bovenaan Onderaan