Beef en Steak

Recente inhoud door jabberwock

  1. jabberwock

    Metalen borstels

    Dat dus.. Een doekje vind ik altijd een goed idee. Dan poets je de los geborstelde zaken ook echt weg. Dat is in ieder geval hoe ik het altijd doe. Maar ik heb wel eens een staalborstel gezien waar de metalen draadjes uitvielen..dus helemaal ongelijk zullen die artsen niet zijn..
  2. jabberwock

    Vilt nieuwe Bastard

    Zag er bij mij ook zo uit. En bij andere modellen heb ik het ook gezien. Die pluisjes verdwijnen wel..en er komen ook nieuwe voor terug zodra je met je borstel per ongeluk eroverheen schiet. Die lijm zit echt wel vast en als hij goed warm wordt en de dome heeft straks goed de kans om door zijn...
  3. jabberwock

    Picanha van het spit

    Ik ben het met je eens dat het op de foto wat moeilijk te zien is, maar die vetrand zit er zeker.
  4. jabberwock

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Ja.. intuïtief stond niet op het programma van eisen bij de ontwikkeling.
  5. jabberwock

    Welke kleine Kamado erbij?

    Waarom wil je er een kleine bij? Ik heb wel zo'n kleine gehad voordat ik een large heb gekocht. Het was leuk om te proberen, maar eigenlijk... er past zo weinig op!
  6. jabberwock

    Dutch Oven gietijzer of geëmailleerd gietijzer?

    Ik doe dat ook. Even afwassen, kwartiertje terug op de kamado. Die is tenslotte nog warm genoeg. Dan een drupje olie erop en inwrijven, en dan weer terug in de kamado totdat alles is gedooft en afgekoeld.
  7. jabberwock

    Beercan chicken

    Die kip staat er lekker bij!
  8. jabberwock

    Voorstellen

    Welkom Luuk
  9. jabberwock

    Voorstellen

    Welkom! Om kennis op te doen ben je hier op een goede plek!
  10. jabberwock

    Picanha van het spit

    Afgelopen zondag nog een picanha gevonden in de koeling en omdat ik op veel internetplaatsen lees dat het lekkerder is van het spit dan van het rooster, heb ik dat maar eens getest. Ik heb hem op 58 graden kern eraf gehaald, en dat was een prima cuisson. Maar ik kan oprecht niet concluderen dat...
  11. jabberwock

    Pulled Chicken Kapsalon

    Vandaag eens lekker aan de gang gegaan om pulled chicken te maken. En gedurende de dag kwamen er allemaal suggesties van de kids voorbij om loaded fries/kapsalon te maken.. Kippedijtjes gemarineerd in een standaard PP rub van de bouwmarkt. Daarna even snel gegrild voor het smaakje. Daarna in...
  12. jabberwock

    Biefstuk spies

    Dan ben je niet bij de juiste slager geweest of heb je naar het verkeerde vlees staan kijken. De tip over dooradering van het vlees is echter niet of heel weinig te vinden bij specifiek biefstuk. De klassieke biefstuk zoals we die bij de super zien liggen is eigenlijk heel erg mager vlees, met...
  13. jabberwock

    Gerookte zwarte thee marinade

    Ik gok een soort van aromatisch stinkende keuken? 🤣🤣
  14. jabberwock

    Weber Smokey Joe (opknappen en aanpassen)

    Ik heb ook je andere draadje gelezen, en zie dat je later toch die 57cm wil. Prima keuze. Ik zie ook dat je de kleine wil opknappen met low budget. Nou wil ik je niet ontmoedigen, want je kunt immers ook veel plezier en voldoening halen uit het opknappen, maar ik zo er niet al te veel aan doen...
  15. jabberwock

    Welke van de 4 merken ff uit nood?

    Even een vraag. Waarom wil je hem inbranden?
Terug
Bovenaan Onderaan