Beef en Steak

Recente inhoud door IvdB

  1. I

    Gebruik rotisserie Bastard Urban Large

    Dankje. Dat ziet er goed uit. Zal binnenkort ook eens even wat in elkaar knutselen
  2. I

    Gebruik rotisserie Bastard Urban Large

    Bedankt voor de reageren. Dat zou inderdaad ook altijd nog kunnen. Maar de werkwijze van Rdj spreekt mij ook wel erg aan.
  3. I

    Gebruik rotisserie Bastard Urban Large

    Top. Dan ga ik daar ook eens even naar kijken. Heb je misschien ook een foto van de houder die je op de kolenmand hebt gemaakt?
  4. I

    Gebruik rotisserie Bastard Urban Large

    Kijk, dat ziet er goed uit. Is dit de halve maan die je bedoeld? https://www.bol.com/nl/nl/p/outdoorchef-kook-bak-grillset-voor-480-570-en-australia/9200000042162721/ En wat voor houder heb je op de kolenmand gemaakt? Heb je daar ook een losse foto van?
  5. I

    Gebruik rotisserie Bastard Urban Large

    Goedenavond, Als een tijdje zeer tevreden eigenaar van een Bastard Urban Large en een rotisserie van Spit on Fire. Vandaag weer even een kippetje aan het spit gehad. De kolenmand half gevuld door het plaatsen van het tussenschotje. De dome temperatuur afgesteld op 180-200 graden. Echter tijdens...
  6. I

    Messenset

    Bedankt voor alle reactie. Het lijkt er dus op dat deze set niet ‘origineel’ is. Denk dat ik dan toch maar eens een overweging moet maken om een paar goede losse messen te kopen die je veel gebruikt. Hebben jullie hiervoor nog suggesties?
  7. I

    Messenset

    Goedemorgen, Aankoopadvies gevraagd. Ik zit er sterk aan te denken om deze messenset te gaan kopen. https://www.kookgigant.nl/products/damascus-print-9-delige-messenset Iemand ervaringen mee? Eventuele andere tips en aanbevelingen zijn ook altijd welkom. Alvast bedankt
  8. I

    Kipsaté grillworst & Kip grillworst met kaas

    Gister weer eens even wat worstjes gedraaid. Grillworst van kippendijen met saté en kaas. Dat wordt weer smullen!
  9. I

    [Video] Jalapeño (varkens)Grillworst met kaas

    Dank voor de terugkoppeling. Zal zeer binnenkort eens langs de slager en het uiteraard uitproberen.
  10. I

    [Video] Jalapeño (varkens)Grillworst met kaas

    Zit daar een groot verschil in met buikspek? Is het rugspek vetter of magerder?
  11. I

    [Video] Jalapeño (varkens)Grillworst met kaas

    Goedenavond, ziet er top uit. Zou je de kinnebakspek ook kunnen vervangen door speklap of buikspek?
  12. I

    Reverse flow bouwverslag

    Super gaaf ding! Goed gelukt! Heb je ook iets van maatvoering of misschien een tekening beschikbaar?
  13. I

    Spareribs 3-2-1 bereiden en vacumeren

    Afgelopen zaterdag ongeveer 10 kilo spareribs volgens een variant van de 3-2-1 methode bereidt. Ze hebben zo’n 2 uurtjes liggen roken en daarna 2,5 in de folie samen met wat roomboter, bruine basterd suiker en een scheutje appelsap met als resultaat dat je de botten zo uit het vlees kan trekken...
  14. I

    Spareribs 3-2-1 bereiden en vacumeren

    Bedankt voor alle reacties. Ik ga morgen het allemaal eens uittesten. Zodra ik wat testresultaten heb dan laat ik dat weten
  15. I

    Spareribs 3-2-1 bereiden en vacumeren

    Bedankt voor de reactie. Dus volledig bereiden en dan vacumeren. Maakt het ook nog uit hoe snel en tot welke temperatuur de spareribs worden afgekoeld voordat ze in de vacuumzak gaan? En voor de sous vide bereiden; heb je daar een speciaal apparaat voor aan gekocht of doe je dat anders?
Terug
Bovenaan Onderaan