Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vorige week mijn Kamado Joe Classic ontvangen en afgelopen weekend pulled pork gemaakt.
Was heel benieuwd hoe het zou gaan en hoe ik de temperatuur constant kon blijven houden. Zat redelijk in de buurt van 121gr. met af en toe uitschieters tussen de 110-130. Is het slim om hier direct actie op...
Goedemiddag,
Een paar weken volg ik het forum om een goede keuze te maken in het aanschaffen van een Kamado. Ik ben nu in het bezit van een Weber Original Kettle voor de "standaard" bbq-sessies en ik heb wel eens geprobeerd om pizza's te maken maar verder nog niet heel veel ervaring. Onlangs...
Hoi!
Ik ben Hans. Al enkele weken het forum aan het volgen omdat ik opeens het idee heb om een Kamado te gaan aanschaffen. Nu toch nog enkele vragen voordat ik een keuze ga maken. En....wordt het wel een Kamado?
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.