BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door HPL

  1. H

    Eerste keer kamado - pulled pork

    Vorige week mijn Kamado Joe Classic ontvangen en afgelopen weekend pulled pork gemaakt. Was heel benieuwd hoe het zou gaan en hoe ik de temperatuur constant kon blijven houden. Zat redelijk in de buurt van 121gr. met af en toe uitschieters tussen de 110-130. Is het slim om hier direct actie op...
  2. H

    Kamado of ...

    Goedemiddag, Een paar weken volg ik het forum om een goede keuze te maken in het aanschaffen van een Kamado. Ik ben nu in het bezit van een Weber Original Kettle voor de "standaard" bbq-sessies en ik heb wel eens geprobeerd om pizza's te maken maar verder nog niet heel veel ervaring. Onlangs...
  3. H

    Ik stel mezelf voor!

    Hoi! Ik ben Hans. Al enkele weken het forum aan het volgen omdat ik opeens het idee heb om een Kamado te gaan aanschaffen. Nu toch nog enkele vragen voordat ik een keuze ga maken. En....wordt het wel een Kamado?
Terug
Bovenaan Onderaan