BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Highlander

  1. Highlander

    Buikspek op de bastard.

    Pas geleden weer een keer buikspek op de bastard gemaakt. Zelf de pekel bereid met zout en diverse kruiden. Vervolgens heb ik het vlees daar een paar dagen in laten trekken. Op de dag zelf de Q opgestookt tot 110 graden en het vlees indirect tot 74 graden kern laten garen. Op het eind nog even...
  2. Highlander

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Mijn nieuwste aanwinst.
  3. Highlander

    Varkenshaas met een Griekse twist

    Ja, geen probleem. Zo solide als een huis.
  4. Highlander

    Varkenshaas met een Griekse twist

    Van mijn neef heb ik een dutch oven gekregen. Gisteren heb ik de DO ingebrand. En vandaag aan het kokkerellen geslagen. Ik was benieuwd hoe het zou gaan met de temperatuur en of er niets zou verbranden. Maar dat ging allemaal gelukkig prima. Het is Griekse varkenshaasschotel geworden. Gemaakt...
  5. Highlander

    Bavette Italiaanse stijl

    Kerntemp was 56 graden, BBQ zelf tot 240 graden verhit
  6. Highlander

    Bavette Italiaanse stijl

    Van een collega een mooi recept gekregen. Dus vorige week een poging gewaagd. Een geslaagde poging kan ik wel zeggen.
  7. Highlander

    Even voorstellen

    Hoi ik ben Peter. Ik ben al enkele jaren fanatiek aan het grillen op een weber 57 GBS. Maar sinds vorige week ook trotse bezitter van een Grizzly Grills XL. Ik hoop hier veel info, tips en leuke recepten tegen te komen.
Terug
Bovenaan Onderaan