Beef en Steak

Recente inhoud door hifivoice

  1. H

    Hallo - de stap gemaakt

    Natuurlijk, maar ik haal er toch veel tips uit, Wat opvalt is de verschillende inzichten. Met name in de boeken Foodlab en Meathead worden allerlei claims getest en onderbouwd met data (wel of geen zout in/op het vlees en wanneer, moet je vlees nu wel of niet regelmatig draaien etc. etc.)...
  2. H

    Hallo - de stap gemaakt

    De leer boeken (boordevol basis kennis, technieken, en tips, plus recepten natuurlijk): De recepten boeken: Ik kom de komende maanden wel door :) Laat over een half jaar wel weten wat de grijp boeken worden.
  3. H

    Hallo - de stap gemaakt

    Apart gekochte deflector elders is idd niet vullend, heb ook een Divide & Conquer met halve maan deflectors die groter zijn. Maar wilde simpel beginnen. Het Hete Kolen boek is momenteel het startpunt, de rest is her-en-der bladeren en recepten vergelijken. Lekker relaxed.
  4. H

    Hallo - de stap gemaakt

    Gisteren de Grill Bill BBQ in gebruik genomen. Was yummie!
  5. H

    Hallo - de stap gemaakt

    Omdat ik op hete kolen zit te wachten op mijn Bill Grill (levertijd begin Juni), maar begonnen met het boek "Hete Kolen" :) Het is meer een soort bibliotheek, ik ga me lekker op mijn gemak inlezen. Smokey Goodness komt er nog aan, en zou graag nog een papieren kopie van "het vuur de baas"...
  6. H

    Hallo - de stap gemaakt

    In afwachting op mijn Grill Bill Kamado Large, mezelf lekker aan het maken met het volgende leesvoer.
Terug
Bovenaan Onderaan