Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Als je ze even in magnetron folie inpakt, ze daarna in de vriezer legt. Zijn ze daarna makkelijker te vacumeren. Door de folie blijft het vochtig en goed.
Wij hebben een deal gesloten met een plaatselijke pizzeria. Wij krijgen deeg bollen vers aangeleverd, als je deze dan daarna vacumeerd heb je altijd semi-verse deegbollen. Bij ons laten wij ze maximaal 3 maanden in de vriezers liggen. Werkt perfect, alleen gaat het verbruik ervan een stukje...
Dat is zeker mogelijk alleen dit was ik vergeten te vertellen. Dit meubel heb ik met een kruidenbak laten maken en losse haakjes. Die wellicht door achteraf beter na te denken anders hadden kunnen worden bevestigd. Maar zijn nu in de richel bevestigd door een haak. Als ik deze zoals ik nu doe...
Zeker ook naar gekeken. Dit past ook wel maar dan zit ik met de opvulling tussen de tegel en de stalen rand. Die is dan bijna een halve cm en zal dan met kit het beste te dichten denk ik. Alleen was ik bang dat dit niet netjes zou worden.
Mij probleem was altijd overal rondslingerende spullen. Nu heb ik samen met een kennis dit meubel gemaakt.
Deze kan ik mooi over mijn vlonder rijden en past mooi door de deur van de schuur. Wel ben ik nog opzoek naar een oplossing voor de inleg van dit meubel.
Nu is dat douglas hout wat mooi...
Ja klopt dat merken wij ook heel veel. Maar wel de mensen die er een hebben zijn er altijd over te spreken. Bij ons thuis was het voornamelijk het mat zwarte uiterlijk wat gewaardeerd werd. Ook vindt ik persoonlijk dat Monolith ook wat verder door denkt als het gaat om extra toevoegingen. Ook...
Bedankt voor de mededeling, zoals ook bij het voorstellen. Wij zijn niet uit op reclame maken voor ons bedrijf. Alleen naar het delen van onze agenda voor het leren kennen van andere barbecue enthousiastelingen. Ons bedrijf loopt goed zoals het gaat en wij willen graag dit forum gebruiken om...
Zelf heb ik de Monolith avantgarde en een lekkere beefhammer op verschillende wijze bereid beleef ik vaak het meeste plezier aan. Maar verder eigenlijk alles wel Brisket blijft altijd een leuk stuk om te bereiden en weer tot een lekker mals einde te krijgen.
Bedankt voor het mededelen. Dit is ons bekend en ook niet ons doel. Wij zijn zelf 24/7 bezig met barbecue-en en daarbij ook altijd opzoek naar nieuwe ideeën en dergelijke.
Het BBQ Huis, barbecue speciaalzaak in Vught viert zijn 1 jarig bestaan.
Zaterdag 12 oktober nodigen wij iedereen uit voor een hapje en een drankje in onze barbecue speciaalzaak in Vught.
Vanaf 9:00 openen wij de winkel, er zal een pitmaster aanwezig zijn om heerlijke hapjes te verzorgen. Er...
Aangenaam kennis te maken.
Wij zijn een barbecue speciaalzaak in Vught een dorp onder de rook van Den Bosch.
Ik Jeroen Donkers ben deze winkel vorig jaar begonnen met mijn compagnon Dennis van der Leeden.
Sinds onze opening in augustus vorig jaar zijn wij al flink verder uit gaan breiden. We...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.