Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
T-Bone Steak.
Vers rozemarijn, knoflook en tijm.
Eerst indirect 180 graden tot kern temperatuur van 50 graden gemeten daarna afgrillen direct 3 minuten per kant.
Eerst keer Rosbief op de kamado.
Gewicht 400gram
Eerst in marinade olijfolie, peper, teentje knoflook, vers tijm en rozemarijn, 2 uurtjes in koelkast in zakje.
Indirect 100-110 graden tot kern temperatuur 50graden dan 10minuten in folie. Kamado heet laten worden, heet deflector er uit en op alle...
Vandaag spare ribs gemaakt
Rubs Coca Cola met Coca Cloa marinade en Sweet Bones and Butts rub met sweet chilli en honing marinade, deze combinatie vonden wij niet zo super lekker. Iemand tips?. De Coca Cola is ons favoriet.
Afsluiten met een koud Sambuca, heerlijk.
Smashburgers gemaakt eerst keer. Is super lekker geworden. Klein kinderen gaven en 9.5. Kruiden recept online gevonden, ik heb ook een half eetlepel fenegriek toegevoegd. Verder rundergehakt 15% vet, spek, gebakken uien, tomaat, komkommer en ijsberg sla.
Hier recept voor Tandoori Chicken
Voor een hele kip van +/-1.5kg.
Ik haal het vel van de kip maar met vel is ook lekker.
Wrijf eerst het kip met mengsel van:
-Sap van 2 citroenen
-2-3 eetlepels gember knoflook pasta
Rood voedingskleurstof puur voor de kleur, kan ook zonder.
Marinade
-200gr...
Lekker Tandoori kip op de spit gemaakt, heerlijk, goed gekruid en lekker mals.
Voor de liefhebber geheim ingrediënt Parmezaanse kaas in de marinade en 24 uur in de koelkast.
Als iemand het recept wilt laat mij weten?
Gr
Kevin
Vandaag mijn keuken opgehaald bij Jan Douglashout Buiten Keuken (zie Facebook). Staat nu op zijn plek, kamado erin. Project afgerond. Er volgt nog een foto met de verlichting aan😀
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.