Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
zo lekker dit. Volgende keer de cake opbouwen en eindigen met kip, goed stevig aandrukken in het blik, kun je hem mooi in plakken snijden. Ik ga deze ook weer eens maken, echt lekker
ik heb een paar keer een zo'n cake gemaakt en niet gepekeld. Gewoon rub-mix gebruikt en voor extra smaakt appelstroop en bbq saus gebruikt. Zat smaak en vlees is al lekker mals van nature. Pekelen zou voor mij niet zoveel toevoegen.
Dag Peter, als je dat gaat doen laat ff weten wat je ervan vond (y) . Naar mijn smaak is het belangrijk de chorizo goed te doseren anders kan die overheersen. Snij ronde plakken van 0.3cm in vier blokjes. 6-8 blokjes per paprika was voor mij voldoende
En kip dan? Een mooie kippendijencake is altijd goed. Of een fatty? Of allebei? Deze kunnen op dezelfde temp. op de Q en qua bereidingstijd ongeveer gelijk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.