BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door GjS

  1. GjS

    Eerste verslag, Porchetta!

    Ja het was erg geslaagd, het was bijna 4 kilo vlees voor 20 broodjes dus dat was ruim voldoende.
  2. GjS

    Eerste verslag, Porchetta!

    Afgelopen weekend was het zo ver, we gingen een broodje porchetta maken. Ik heb alles op de foto gezet zodat ik ook een keer een bijdrage kon leveren aan het forum :cool: . Bij de sligro heb ik 3 stukken buikspek gekocht, was toevallig in de aanbieding dus ik heb een paar mooie stukken...
  3. GjS

    Procureur invriezen

    Ik heb dezelfde aanbieding ook toevallig vandaag in huis gehaald.. hou jezelf goed in de gaten want je gaat er heen voor een stuk procureur maar het is net een snoepwinkel tussen al dat vlees😅 Ik heb het inderdaad ook in delen gesneden en in de vriezer gedaan. Ik pak het vaak heel strak in met...
  4. GjS

    Voorstel rondje

    Komt goed Alex! Volgende week zondag zal ik de foto's plaatsen
  5. GjS

    Voorstel rondje

    Goedemiddag allen! Ik ben Gertjan en zojuist lid geworden van het genootschap. Ik kijk hier al een tijdje rond maar altijd zonder lidmaatschap/account. Net zoals een ieder hier doe ik ook graag bbq'en in de vrije tijd. Probeer vaak wat nieuws en experimenteer ook graag met spullen en...
Terug
Bovenaan Onderaan