Beef en Steak

Recente inhoud door Gek-op-Vlees

  1. Gek-op-Vlees

    Sparibs / Rotisserie

    Het leukste van deze manier (had ik niet verwacht). Is dat je ook een geroosterde spek smaak had die op sommige plekken door het vlees heen trok. Ik kan iedereen aanraden dit eens te proberen. Tenzij je van spareribs houdt waar je het vlees van het bot kan zuigen.
  2. Gek-op-Vlees

    Dank zij...

    Zo ging de bouw ongeveer, Ow ja alles in mijn uppie. Soms zijn extra handjes werk handig. Volgende keer beter
  3. Gek-op-Vlees

    Vocht in thermometer Big Green Egg.

    Ik ga ervan uit dat je het over je bbq hebt die al 14 jaar droog staat....
  4. Gek-op-Vlees

    Sparibs / Rotisserie

    Sparibs, ingesmeerd met mosterd en rub. Anderhalf uur op de rotiserie op circa 160 graden..... Ik moet nu op zoek naar nieuwe vingers, want die heb ik er bij opgegeten
  5. Gek-op-Vlees

    "Halal" slager

    Klopt. Maar wat mij wel is opgevallen. Is dat er veel minder water in zit. Grote kipfilets blijven groot . En niet zoals bij de supers dat ze bijna de helft krimpen
  6. Gek-op-Vlees

    "Halal" slager

    Waarom o waarom, en wat is de kwaliteit. A.Waarom zijn Marokkaanse /Turkse slagers zoveel goedkoper. B. Kan iemand mij iets vertellen over de kwaliteit van het vlees...
  7. Gek-op-Vlees

    Pichanha en Entrecote

    Had ik ook gewild, maar helaas. 3 hongerlijders en 2 kilo vlees............ 1-2-3.....verdwenen dus te laat met foto
  8. Gek-op-Vlees

    Pichanha en Entrecote

    Basterd op circa 140. En toen 50 minuten. Ging perfect kern temp circa 55 graden.
  9. Gek-op-Vlees

    Pichanha en Entrecote

    Lang leve de rotisserie Er was een stukn tekst weggevallen. De stukken links zijn picanha. De stukken rechts zijn entrecote. Entrecote op deze wijze is dus ook geweldig.
  10. Gek-op-Vlees

    Dank zij...

    TIP Hoe zaag je nou een mooie cirkel en hoe werk je deze nou mooi af..... Afvlak ring voor luchtbehandelings kanaal!!!
  11. Gek-op-Vlees

    Dank zij...

    Hoogle. , thanks
  12. Gek-op-Vlees

    Dank zij...

    Dank zij dit forum vreselijk gekieteld een geprikkeld.... Werken met hout kan ik niet. Een haakse hoek is bij mij nooit 45 graden. Altijd meer...of minder. Maar goed. Dit is het geworden
  13. Gek-op-Vlees

    Goeden.....

    Mijn naam is Martin. Jarenlang in het bezit geweest van een locomotief (joe smoker) en deze nu vervangen voor een black basterd large urban solo. Ik was op zoek naar een idee voor een buiten keuken en kwam een idee hier tegen. Ik zal binnen kort eens fotos plaatsen. Ik hou van bbq, vlees...
Terug
Bovenaan Onderaan