BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door frits292

  1. F

    Flameboss 400 + Weber Summit E6

    ik denk dat dat wel mee zal vallen als de flameboss het onder controle heeft. als ik mijn pitcontroller op mijn uds heb dan houd hij de tempratuur ook op 107 graden, ook al staat boven voor 25% open, hij moet namelijk wel zijn "valse" lucht kwijt, want anders dooft hij, dat is mijn ervaring...
  2. F

    Flameboss 400 + Weber Summit E6

    Probeer het eens met 25% open aan de bovenkant, ik vermoed dat een kabeldikte te weinig is.
  3. F

    Flameboss 400 + Weber Summit E6

    ik heb een smooth brain, maar is het niet zo dat de bovenste schuif juist iets open moet om "trek" te hebben in je bbq? dat is mij in ieder geval geleerd. onder iets open en aan de bovenkant regelen? correct me if im wrong
  4. F

    Beste bang for buck qua kamado's (BGE/PR/KJ/BB)

    Ik zou ook graag deze weber toch ook willen noemen. Weber Summit kamado E6 Dennis heeft hier een review over gemaakt.
  5. F

    Easterwood spareribs

    Hier ook alleen maar Easterwood methode, heerlijk!
  6. F

    wat te doen met 0,5 kg buikspek?

    Deze valt hier erg in de smaak, van bbq-junkie https://bbq-junkie.nl/bbq-recepten/babi-pangang-van-buikspek/
  7. F

    Mijn allereerste BBQ / kamado . Aanbevelingen?

    Nu ben je op zoek naar een kamado en dat snap ik, maar waarom niet naar een Weber Summit charcoal? De centjes zijn er nog niet, maar persoonlijk trekt deze me wat meer dan een kamado. https://www.weber.com/NL/nl/barbecues/houtskoolbarbecues/summit-charcoal-serie/ Deze is volgens mij...
  8. F

    Mijn allereerste BBQ / kamado . Aanbevelingen?

    Lashandschoenen van van cranebroek, dacht euro of 4 en de fantast van de ikea, top apparaat https://www.ikea.com/nl/nl/p/fantast-bakthermometer-timer-digitaal-zwart-20103016/
  9. F

    Brisket bij de Hanos.

    Als je lid wordt van WBQA krijg je gratis het Hanos pasje, zo ben ik er ook aangekomen. https://wbqa.nl/meld-je-aan-lidmaatschap/
  10. F

    Entrecote van de AH ( voor mij niet meer)

    Het lijkt erop dat hij niet op de draad gesneden is, dan kan hij idd wat taaier zijn ja
  11. F

    Low & slow beginnersset op een Weber kettle

    Wat ik vooral lees over de Meater is de Kooi van Faraday, naar het schijnt zijn er veel verbindingsproblemen met de meater en weber.
  12. F

    Sligro binnenkomen?

    Idd wel jammer ja, maarja beter iets dan niets zullen we maar zeggen ;)
  13. F

    Sligro binnenkomen?

    Lees dit even en wordt lid dan zit je sowieso goed bij de Hanos zonder problemen. Ik heb zelf ook deze maand weer betaald, dus ik kan weer een jaar naar de Hanos. https://wbqa.nl/meld-je-aan-lidmaatschap/
  14. F

    Vuur in Weber GBS

    Kolen geven meer warmte af. Ik maak het vuur altijd aan de achterkant en dan de steen zover mogelijk naar voren, zodat de hitte over je pizza trekt en je kan er ook nog 1 of 2 blokken hout bijgooien voor extra hitte. Vergeet geen alu folie onder je steen te doen tegen het verbranden van je...
Terug
Bovenaan Onderaan