BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Frits

  1. Frits

    Eerste keer low&slow ribs op de Weber Master Touch

    Die zie er goed uit. Nu willen ze nooit meer anders.
  2. Frits

    Pulled pork

    Dat ziet er heerlijk uit. Gefeliciteerd met je knor.
  3. Frits

    Even voorstellen

    Jeroen, welkom bij de club.
  4. Frits

    Flat rib

    Beste Mark, vooralsnog is het alleen een vraag en is er geen foto van het gerecht op de barbecue. Dan hoort deze post gewoon in de rookkamer! Persoonlijk heb ik geen tijd om dan achteraf steeds te gaan kijken of je er al foto’s hebt bijgeplaatst. Oplossing, maak gewoon twee draadjes.
  5. Frits

    Beer "bottle" chicken

    Op een chicken sitter is het ook goed voor een badge. Gefeliciteerd met je Tokkie.
  6. Frits

    Cedarplankjes via BBQ genootschap?

    Dit is wel een heel oud draadje dat nieuw leven ingeblazen wordt. De Genootschap’s planken zijn helaas op, ik zal bij de leverancier nieuwe laten maken en van de week laten weten wat ze gaan kosten.
  7. Frits

    Grill rooster schoonmaken.

    Gewoon een roestvrijstaal pannenspons gebruiken, werkt snel, en makkelijk. Kost vrijwel niks, meerdere keren te gebruiken en gewoon te koop in de supermarkt.
  8. Frits

    Sems Q is Klaar !

    Heel mooi gemaakt. Petje af.
  9. Frits

    Pizza tomatino !

    Bellisimo, het water loopt me in de mond.
  10. Frits

    Rundernek low & slow uit de rookton voor pulled beef.

    Mooi resultaat, geloof graag dat het heerlijk was.
  11. Frits

    Eerste keer brisket

    Mooi resultaat, gefeliciteerd met je knor. Wat Ewald schrijft +1 Bij je runderbouilon kun je extra boter toevoegen, dan wordt hij wat dikker, en loopt het ook niet zo vlug het vlees uit, daarbij zorgt het voor minder uitdrogen van je vlees.
  12. Frits

    Fotowedstrijd pizza, iemand moet de laatste zijn

    De laatsten zullen de eerste zijn.
  13. Frits

    Buitenkeuken onder afdak

    Heel mooi gemaakt.
  14. Frits

    Drumsticks

    Kippenpoten, altijd lekker
  15. Frits

    Advies pulled pork

    Wedstrijd recept van noskos, met 120c, inpakken, ben je binnen negen uur klaar.
Terug
Bovenaan Onderaan