BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Free_ltd

  1. Free_ltd

    16,5 uur Boston Butt

    Ik heb nog maar 3 x pulled pork gemaakt, waarvan 2 x een Boston Butt. Ik vind dat wat aangenamer omdat het direct een enorm groot stuk is.
  2. Free_ltd

    Gegrilde tomatensoep

    Het idee is super en voor de liefhebben zal het een feest ik de mond zijn. Zelf ben ik niet zo een liefhebber van doorgedraaide (zo noemen we dat hier) soepen en ook niet van tomaten in soep :D Mijn vrouw is net het tegenovergestelde. Dus denk dat ik dit voor haar eens moet gaan maken.
  3. Free_ltd

    16,5 uur Boston Butt

    Voor PP neem ik altijd een BB van 5 tot 6,5kg en krijg hem op 8 a 9u klaar met het wedstrijdrecept van Noskos. Het ziet er heerlijk uit. En je hebt genoeg.
  4. Free_ltd

    Dinsdag Dilemma: Pizza in kamado

    Jan heeft al gevraagd of ik op 1 mei kom piepen. Maar eerstvolgende is een WGA voor deze zomervakantie mee te nemen. Die Ooni hoop ik eens te scoren als de prijs ok is.
  5. Free_ltd

    short ribs, wat doe ik fout?

    Inderdaad is de priktest de enige echte test. Vandaar die 'minimum'. Vanaf dan begin ik te prikken.
  6. Free_ltd

    short ribs, wat doe ik fout?

    Zoals anderen al aanhaalden, is bij jou de stall later gekomen. Om echte lekkere ribs te hebben, moet je echt wel minimum die 92° hebben. Als ik beef ribs maak, wacht ik niet op de stall. Ik zie dat de bark goed zit, en dan pak ik in. Dat is na een 4-tal uren en soms zit hij dan pas op 65°...
  7. Free_ltd

    Poll dus meeste stemmen gelden

    Hangt van de grootte af hé. Als ik die Wagyu ribs van een kennis krijg, is dat steeds 1 grote van 8,5kg :ROFLMAO: Dus 2 van die is een hele karwij :p
  8. Free_ltd

    Dinsdag Dilemma: Pizza in kamado

    Zelf staat die Ooni op het verlanglijstje hier. Denk wel als deze er is, dat we vaker pizza zelf maken. Nu laten we vaak pizza leveren :ROFLMAO: Op de Kamado komen ze er ook schitterend af en als ik dat maar af en toe doe, is dat goed, maar heb gemerkt dat het vilt daar niet zo heel blij mee...
  9. Free_ltd

    Shotgun Shells

    Goed gelukt.
  10. Free_ltd

    Advies pulled pork

    Dat is geen probleem.
  11. Free_ltd

    Advies pulled pork

    Ik volg altijd het wedstrijdrecept van Noskos en ben meestal wel op 8 uurtjes klaar dan. En bij mij zijn het altijd Boston Butts van 5 a 6kg.
  12. Free_ltd

    Iberico en Iberico

    Die zijn echt wel super. Wel niet verbrodden met saus. Gewoon zout en peper en de Easterwood methode.
  13. Free_ltd

    Iberico en Iberico

    Ik had nog van begin dit jaar iberico ribs en ribfingers liggen. Blijft niet eeuwig goed in de vriezer, dus vandaag maar eens klaar gemaakt. Mijn vrouw kluift niet graag aan beentjes, vandaar de ribfingers.
  14. Free_ltd

    Gezinsuitbreiding.

    Geweldig. Nu nog een module voor die buitenkeuken erbij kopen :)
  15. Free_ltd

    cote de boeuf voorgaren

    Waarom dat? Verschilt niet zoveel van SV. Wil nu wel weten hoe het precies zit. :)
Terug
Bovenaan Onderaan