BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Fred Kans

  1. Fred Kans

    Tips voor aanschaf Dutch Oven

    Gietijzer is een feest, heerlijk om mee/in te werken. Onderhoud, is deel van het plezier, en net zo leuk en noodzakelijk als het onderhoud van uw/mijn andere hobbys. Auto's en vrouwen/partners moet je ook onderhouden, anders.......roesten die ook (vast).
  2. Fred Kans

    Grill Guru Large probleem (of ook andere merken)

    Je bedoeld, Kilo Uniform Tango......
  3. Fred Kans

    Grizzly Grills Elite Large & Spit on Fire 22 inch

    Na lang wikken en wegen, plaatjes kijken en hulp/info vragen aan dealers en leveranciers, nu tevreden met een "overal" nette en mooi passende rotisserie van "Spit On Fire". Nadat vrijwel overal de 21 inch wordt geadviseerd of verkocht voor deze Grizzly Grills Elite large, ben ik blij met de...
  4. Fred Kans

    Spit on Fire, op de schaal van Richter !!

    Tja, vroeger was alles beter, de lucht, de soep, de tv, en vooral de "service" !!! Althans dat vond/dacht ik eigenlijk, maar..... Maar, "maar" betekent dat er een uitzondering, of verhaal is wat deze gedachte ontkracht.... Dus, luister, of beter geschreven, lees het onderstaande (waar...
  5. Fred Kans

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    De Postbode was zeeeer welkom vanmorgen. Vanmiddag even de poelier bezoeken en een Frans maiskippetje scoren.. Vanavond, kip oppeuzelen.....
  6. Fred Kans

    Santa Q 2023

    Gezellig en druk, veel inspiratie opgedaan, ondanks het wat druilerige weer.
  7. Fred Kans

    Tips voor aanschaf Dutch Oven

    Gewoon de "dingen" die je wenst "los" kopen, dan kun je voor de gewenste afmeting gaan, en de accessoires kopen die je nodig hebt. Bij sommige sets zitten bijvoorbeeld accessoires die NIET in/op een kamado passen/nodig zijn, maar enkel nodig als je de DO buiten in het open veld gebruikt.
  8. Fred Kans

    Welke halve manen KJ Classic 1?

    Misschien dat die ook leverbaar zijn, geen idee, even bellen of op de website kijken....in ieder geval is het daar wel goedkoop, ik ken(de) de maten niet van alle kamado's, en 46 en 46.5 cm is een gangbare maat, en de maat/afmetig werd niet genoemd bij de vraag, vandaar mijn advies/hulp voor...
  9. Fred Kans

    Welke halve manen KJ Classic 1?

    Jawel hoor, kan echt goedkoper, nog geen 30 € voor een halve van 46 cm doorsnee. Zowel de open versie, als de gesloten (plancha) versie. Waar ??? Bij MTC in Nijmegen !!! https://melliestradingcompany.nl/12-kamados-en-accessoires?page=3
  10. Fred Kans

    Gietijzeren rooster gebroken

  11. Fred Kans

    Gietijzeren rooster gebroken

    Hmmm, afhankelijk van "wat er af is" misschien halveren tot je een "halve maan" over hebt, dan een andere halve maan, rooster of dicht (plancha) kopen bij goedkope leverancier (b.v. MTC Nijmegen), en je bent er dan voor 30 eurootjes kwa mogelijkheden leuk op vooruit gegaan. Kan dan op 2...
  12. Fred Kans

    SmokeyGoose in Tiel, Crisco verhaal.

    Ik had gewoon Crisco nodig, omdat ik zuinig ben op mijn spulletjes. Paar supermarkten bezocht in Tiel, jammer dan, geen Crisco te koop. Bijna balend, wilde ik naar huis rijden, toen schoot me de opmerking van een BBQ-vriend te binnen......Tiel heeft een BBQ shop !! Waar dan dacht ik, ik heb...
  13. Fred Kans

    Weer of geen weer!

    Kijk eens bij Vuur en Rook in Lunteren. 47 cm plancha van Windmill in de aanbieding 59,95 €, of via Bol.com 2 € euro duurder maar MET gratis verzenden, of kijk even bij het Topic "mijn laatste aanwinst" laatste/nieuwste bericht voor foto's van de plancha.
  14. Fred Kans

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Zojuist ontvangen. De Plancha, gietijzer van Windmill, doorsnede 47 cm. Nu extra voordelig bij Vuur en Rook in Lunteren, afgeprijsd (misschien tijdelijk) van 79.95 € naar 59.95 € en eventueel ook bij/via Bol.com te koop voor 2 euro meer, maar dan wel gratis bezorgd. Gaat gebruikt worden op de...
  15. Fred Kans

    Van B tot B

    Van Boodschappenlijstje tot Bord... Vrijdag het krijtbord/boodschappenlijstje gemaakt, zaterdag deze spulletjes gekocht. En zaterdag het vlees bewerkt/gemarineerd, het buikspek dus lekker gerubd. Daarna mocht het vlees een nachtje overnachten in de koelkast. Zondag rond 12 uur de Grizzly...
Terug
Bovenaan Onderaan