BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Franky

  1. F

    Pizzas op de Ooni.

    Klopt, die aantallen vul je dan daar in. 4 uren bulkrijs bij kamtemperatuur en dan dus 12 uren bolrijs in de koelkast. Uit de koelkast deeg ook ff 1-2 uren op temperatuur komen.
  2. F

    Varkenshaas schotel

    Ziet er lekker uit, maar varkenshaas op 65 kern en daarna nog 10 min er op? Was die niet gort droog? Heb kern 62c altijd bij varkenshaas dan is ie licht rosé en sappig.
  3. F

    Double Joy Burger

    Alleen nog even jouw filmpje gekeken Dennis! Ziet er erg goed en lekker uit! Een kanttekening... zou persoonlijk of je broodje zelf maken of naar de bakker te gaan om een soort brioche achtig broodje te halen. Die kleffe weekendbolletjes doen af aan de heerlijke burger ;)
  4. F

    Pizza

    Dat is ook prima met die temp. Hoe hoger de temp, hoe minder snel vocht kan verdampen, dus minder water nodig @cold_as_ijs Hoe lang heeft de pizza op de bbq gezeten. Denk op de foto’s af te kunnen leiden wel ~8-10 min? En idd jammer van het bakpapier. Is als beginner ook lastig om de pizza...
  5. F

    Artisan (ambachtelijke) pizza

    Niet perse… Het percentage water is oa. afhankelijk van de baktemparatuur. Een pizza die kort dan in de oven moet, heeft minder water nodig. Een neopolitan pizza (pizza die je het vaakste in een pizzeria krijgt) heeft maar een waterpercentage van 55-63% nodig. Deze type pizza’s zitten kort in...
  6. F

    Voorstellen

    Hoi, ik ben Frank en sinds een tijdje bezoek ik deze fantastische website, maar nu is het moment gekomen om mij daadwerkelijk ook maar aan te melden als forumlid. Ik ben hier al leuke recepten tegengekomen die ik tzt wil gaan maken, als ik rond mei mijn eerste kamado bbq ga kopen. Sommige...
Terug
Bovenaan Onderaan