BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door FireBird

  1. F

    Try-out Pulled Pork

    Vandaag voor de 1e keer op de Bastard 'gekookt'. Mooi stuk vlees van 2 kg bij de Sligro gekocht, gisteren 'gerubd', vanochtend op het rooster geparkeerd, heeft 11 uur op circa 120 graden liggen garen. Super, super mals!
  2. F

    Even voorstellen

    Hallo allemaal, bedankt voor jullie reacties en nu ik jullie toch 'aan de lijn' heb een vraag; ik heb nog wat budget over en wil ook een Dutch Oven aanschaffen. Nu zie ik de diverse modellen met- en zonder pootjes. Wat zijn jullie ervaringen hiermee? Hoor het graag.
  3. F

    Even voorstellen

    Hallo Allemaal, mijn naam is Ab en na jaren een Cobb op kolen te hebben gestookt, vorig jaar overgegaan op een gas Cobb. Op campings in Italie, Spanje en Frankrijk (onze favoriete bestemmingen) wordt het gebruik van BBQ's op houtskool/kolen steeds meer aan banden gelegd. Ik mis het 'geklooi'...
Terug
Bovenaan Onderaan